Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +134
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Z racji, że doszły mnie słuchy o tym, że sporo osób jednak nie będzie mogło przyjść, proszę wszystkich, którzy będą o potwierdzenie (żebym np. wiedział czy jest sens coś robic a jeśli tak to czy i na ile osób rezerwować miejsce).
Uwaga, zmieniamy też miejsce na Qźnie
Kiedy: 18.03.2017 r. 20:00
Gdzie: Qźnia
#mirkodrgania #olsztyn
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @RayColl_PL @phalaenopsis @Silvervend @TheStig007 @Mishkaliina @feketehajuno @pomaranczowymors @tsset @piasek1990 @smakosze_kaszy @Turrsky
btw. fajna inicjatywa z tymi spotkaniami :)