Wpis z mikrobloga

@artpop: Nie ma to jak uogólnić negatywną cechę po zachowaniu jednej, czy dwóch osób.
A "diabły" miał być raczej odniesieniem to trollowania, a nie ich orientacji, bo to jest najoczywistszy bait.

Po za tym już widzę jakbyś się oburzał gdyby ktoś wrzucił mięso na fanpage wegetarian, albo robił zapisy do ONR na grupie skrajnych liberałów.
Dziwne porównanie, dlaczego chrześcijańska para jednopłciowa w kryzysie nie mogłaby poprosić o modlitwę w grupie, w której się to robi?

@artpop: Ofc że mogą. Hmm ale wiesz, ludzie mogą mieć różne opinie na temat par jednopłciowych i niekoniecznie muszą być w stosunku do nich przychylnie nastawieni (czyt. niech sobie żyją jak chcą, ale nie mam ochoty patrzeć na ich przytulaski, bo to mnie może brzydzić) i mają do tego prawo. Wrzucanie
Po za tym już widzę jakbyś się oburzał gdyby ktoś wrzucił mięso na fanpage wegetarian, albo robił zapisy do ONR na grupie skrajnych liberałów.

@Kardig: Czy wegetarianie tak samo nienawidzą mięsa jak chrześcijanie nienawidzą gejów? xD
Porównanie z dupy to teoretycznie chrześcijanie powinni "miłować bliźniego swego jak siebie samego". Ale nie wiem, może gdzieś Jezus zawarł klauzulę "nie dotyczy gejów, ich możecie tępić" xD
dlaczego chrześcijańska para jednopłciowa w kryzysie nie mogłaby poprosić o modlitwę w grupie, w której się to robi?

@artpop: bo zasadniczo chrześcijańska para jednopłciowa to weganin jedzący mięso.
chrześcijanie nienawidzą gejów

@abcde: Nienawiść to za duże słowo w tym przypadku (może po za tym przypadkiem z powieszeniem, ale idioci są wszędzie). Ja tam widzę raczej niechęć i zdenerwowanie z powodu robienia baitów.
@Kardig: Wiadomo że nie wszyscy i komentarze też nie wszystkie muszą dotyczyć gejów a nie baita. Ale i tak śmiesznie się patrzy jak niektórych szlag trafia na widok gejów.
@kirpic997: Masz w tagach lgbt xD Mało? Chyba że wtedy by ci blokowało też ładne lesbijki, to wtedy rozumiem rozgraniczenie xD