Wpis z mikrobloga

Mirki z okolic #bielskobiala wiecie gdzie dostanę najwięcej na auto szrocie za Forda Fieste 95r? Obdzwoniłem chyba 20 szrotów, najwięcej dostanę 350 zł i przyjadą z Pszczyny. Jakby ktoś miał jakieś auto do 2000 zł to niech da znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#samochody #motoryzacja
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kruko0: a do 3k ? Mam Carismę II końcówka 99 roku, 1.6 benzyna 187k przebiegu. Jeździ, była trochę obijana, ale nic poważnego (2x tył stłuczka, 1x bok dobrze zrobiony, ale kiepsko polakierowany), aczkolwiek jest kilka drobiazgów do zrobienia (spryskiwacze nie działają, centralny, ręczny do poprawy, reflektory zmatowiałe, już raz robione, chyba trzeba by było wymienić całkiem). Jest klima :) Silnik super, mam wrażenie, że będzie jeździł wiecznie. Są alusy, zajechane
  • Odpowiedz
@kruko0: To jak Ci zależy na kasie to wystaw za 800-1300 i bez problemu sprzedasz. Są sprzedałem tydzień temu fiestę 96 za 800 z tym, że nawet na chodzie nie była.
  • Odpowiedz
@Vendetta0511: Kurczę właśnie trochę taniej szukam tak żeby rok pojeździć i kupić coś lepszego xd ale dzięki za info,
@Kejran: Nie wiem czy pójdzie bo za 800 kupiłem i jej stan nagle się pogorszył, nawet jak za 500 pójdzie to się będzie opłacało
  • Odpowiedz
@Kejran: Ręczny słabo trzyma, lewe koło czasami samo hamuje i się grzeje, jak hamuje to ściąga na prawo, olej bierze, ale do stanu minimum później już nie, światła pozycyjne z przodu nie świecą, szyba przednia ma u góry małe pęknięcie nad lusterkiem od środka (zaklejone superglu XD) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz