Wpis z mikrobloga

URAAA wirtualne szable w dłoń ! Lewacka moderacja atakuje biednego prawego wykopka, do abordażuuu ! I co drogie pelikany, wy też daliście się nabrać na tą wczorajszą zarzutkę? Gratuluję z jednej strony mamy piękny pokaz iż na politycznej sferze wykopu dominują skończeni idioci. Wystarczy dać zarzutkę, użyć magicznego słowa "#lewak" i wszelkie funkcje myślowe zostają wyłączone. Żałość nad żałościami. Oczywiście #afera w weekend, tak że oficjalne wyjaśnienie pod znaleziskiem już zapewne daleko nie dotrze - drodzy manipulatorzy - wasze niedoczekanie.

Temat podłapali znani już aktywni przedstawiciele politycznych bojówek #4konserwy, którym idealnie wykop wpisał się w propagandę obleżonej twierdzy, i już skrzykneli się do wykopywania propagandy w której lewica, a nawet osobiście sama #neuropa kontroluje #moderacja, a być może mają tam wspólną siedzibę. No może przesada, ale jakiegoś #agentwplywu to napewno ! Ale widać po aktywności zanych twarzy zawodowych manipulatorów, kryjących się wśród tej grupy, że ważniejsza jest propaganda od prawdy.

A jak wygląda rzeczywistość?

Ilu z was - drogie pelikanokopy - użytkownicy #wykop ruszyło swoją za przeproszeniem dupę i poświęciło 10 sekund na weryfikację oskarżeń przed wykopaniem tej podłej manipulacji @headhunter13 ? Żodyn.A wystarczyło wyszukać konto @Wolfsky i może nie robić mega lustracji aktywności, ale spojrzeć na używane przez niego tagi i wszystko było by klarowne. Łatwiej zrobić bezmózgi cyfrowy lincz i uraaaa idziemy pod wykop. Ale tylko na mikro, bo pod siedzibę trochu strach. Takie JM na 1% !

Oskarżany i obrażany użytkownik - @WolfSky drogie pelikany w żaden sposób nie uczestniczy w jakichkolwiek dyskusjach o polityce.Nawet nie obserwuje, czy nie jest członkiem lewackiego #neuropa , grupy która jak dobrze wiemy nie istnieje.

Nie ma w tagach, czy na mirko/komentach praktycznie żadnej polityki, czy tagów bezpośrednio nawiązujących do aktywności około politycznej.

Ja jestem aktywnym uczestnikiem dysput politycznych, więc dla porównania możecie wykorzystać moje "popularne tagi". Jego największym osiągnięciem w tej dziedzinie polityki, jakie zdołałem wyłapać to jeden wpis na mirko ze zdjęciem #cenzoduda ipytaniem sprzed prawie roku, które ciężko uznać za "lewackie".

Czy ktoś z was poświęcił choćby k---a minutę - aby sprawdzić czy oskarżenie jest prawdziwe? Nie bo po co.
Lepiej bezmyślnie obrażać i opluwać. Bo @moderacja broni #lewaka stronniczość, uraaaa pierjot , atak memiczny wytoczyć najcięższe działa - kosmonautę! wysypać zboże ! Gdzie Elfik ?!.

Takie pelikany jak wy powodują że wykop jest prawdziwym #rakcontent. Pozwole sobie zawołać wykopujących tamten wykop. Mam nadzieję że ci z was, którzy brali czynny udział w cyfrowym linczu - będziecie mieli teraz minimum rigiczu i przeprosicie atakowanego @WolfSky. Kij z samą moderacją, idealna nie jest, wierzcie, lub nie - nawet często regularnie w-----a tych wrednych "lewaków". Zas tej garstce osób, która kapneła się w manipulacji i zakopała tamten badziew - gratuluję krytycznego myślenia. Jakby każdy przed kopnięciem pomyślał te pare sekund i poświęcił je na weryfikację - #polityka i #wykop byłby znacznie lepszym miejscem.

Wpis umieściłem za zgodą zainteresowanego - @WolfSky

#neuropa #polska #polityka #wykop #4konserwy #60groszyzawpis #bekazprawakow #bekazpodludzi #manipulacja #moderacja #moderacjacontent #manipulacja #pelikany #bekazlewactwa <- dla aktywnych pelikanów spod tego tagu
grubson234567 - URAAA wirtualne szable w dłoń ! Lewacka moderacja atakuje biednego pr...

źródło: comment_pOW3aNXZiqcx6WvtiVUIH2KDM2PBSyU0.jpg

Pobierz
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grubson234567: Z automatu wykopuję wszystko, co ma aferę w tytule, bo lubię nakręcać gównoburze xD

A że ty jesteś jakiś s---------y i wołasz prawie 700 osób do jakiegoś gówna, to już nie mój problem. Szkoda życia na takie pierdoły ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@grubson234567: Wykopałem to w sobotę a właściwie w niedziele o 00:19 także zamiast zakop mogłem wcisnąć wykop (w sumie nie pamiętam był to wykopywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)) bo byłem w stanie niepozwalającym na kierowanie a Ty mnie od razu do tagu #4konserwy przypisujesz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@grubson234567: ale po cholerę mnie wołasz? A ty już masz dowody, że te kurtki pocięli "przedstawiciele patologii 500+ "a nie KODOWCY? Ostatnio na filmiku właśnie lewica składa s--------------i na siebie to i równie dobrze może sobie sama ciąć kurtki.

https://youtu.be/LBEeFrKk8qk?t=195

Jak nie masz dowodów to zamilknij i usuń ten wpis PELIKANIE.
http://www.wykop.pl/wpis/22715895/psycho-fanatycy-pis-w-natarciu-przedstawiciele-pat/
  • Odpowiedz
@zagorzanin: Syndrom wyparcia.

Ostatnio na filmiku właśnie lewica składa s--------------i na siebie to i równie dobrze może sobie sama ciąć kurtki.

Jak nie masz dowodów to zamilknij i usuń ten wpis PELIKANIE.

Primo: Obowiązek dowodu takich twierdzeń, leży na osobie która wypuszcza tezę. Nie przymusza się innych by na siłę szukać twoich bezpodstawnych urojeń. Dodatkowo wyznanie jednego anonimowego trolla z filmu nie implikuje prawdziwości drugiego, niezwiązanego z prezentowanym na filmie wydarzenia. No
  • Odpowiedz
@grubson234567: ale człowieku ja nie wykopałem tej afery za użycie słowa lewak, prawak czy mason. I nie jest to syndron wyparcia. W-----a mnie, to wołanie ot co. Rozumiem więc, że nie masz żadnych dowodów na pocięcie kurtek przez "patologię 500+" na chwilę obecną? Tak sobie p--------z bez ładu i składu? I innym zarzucasz pelikanizm?
  • Odpowiedz
@zagorzanin: Tak i w twoim przykładzie syndrom wyparcia. Dorabiasz sobie tezę, żadasz odemnie jej udowodnienia i probujesz zrównać mnie do swego poziomu wrzucając kilka Ad Personam, by poczuc się lepiej. Standard. Jutro ci przejdzie, albo poopowadasz sobie grupie ziomeczków na blokowisku przy argusie jak to "zaorałeś", takiego, co ci wytknął błąd.
  • Odpowiedz