Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
Temat podłapali znani już aktywni przedstawiciele politycznych bojówek #4konserwy, którym idealnie wykop wpisał się w propagandę obleżonej twierdzy, i już skrzykneli się do wykopywania propagandy w której lewica, a nawet osobiście sama #neuropa kontroluje #moderacja, a być może mają tam wspólną siedzibę. No może przesada, ale jakiegoś #agentwplywu to napewno ! Ale widać po aktywności zanych twarzy zawodowych manipulatorów, kryjących się wśród tej grupy, że ważniejsza jest propaganda od prawdy.
A jak wygląda rzeczywistość?
Ilu z was - drogie pelikanokopy - użytkownicy #wykop ruszyło swoją za przeproszeniem dupę i poświęciło 10 sekund na weryfikację oskarżeń przed wykopaniem tej podłej manipulacji @headhunter13 ? Żodyn.A wystarczyło wyszukać konto @Wolfsky i może nie robić mega lustracji aktywności, ale spojrzeć na używane przez niego tagi i wszystko było by klarowne. Łatwiej zrobić bezmózgi cyfrowy lincz i uraaaa idziemy pod wykop. Ale tylko na mikro, bo pod siedzibę trochu strach. Takie JM na 1% !
Oskarżany i obrażany użytkownik - @WolfSky drogie pelikany w żaden sposób nie uczestniczy w jakichkolwiek dyskusjach o polityce.Nawet nie obserwuje, czy nie jest członkiem lewackiego #neuropa , grupy która jak dobrze wiemy nie istnieje.
Nie ma w tagach, czy na mirko/komentach praktycznie żadnej polityki, czy tagów bezpośrednio nawiązujących do aktywności około politycznej.
Ja jestem aktywnym uczestnikiem dysput politycznych, więc dla porównania możecie wykorzystać moje "popularne tagi". Jego największym osiągnięciem w tej dziedzinie polityki, jakie zdołałem wyłapać to jeden wpis na mirko ze zdjęciem #cenzoduda ipytaniem sprzed prawie roku, które ciężko uznać za "lewackie".
Czy ktoś z was poświęcił choćby k---a minutę - aby sprawdzić czy oskarżenie jest prawdziwe? Nie bo po co.
Lepiej bezmyślnie obrażać i opluwać. Bo @moderacja broni #lewaka stronniczość, uraaaa pierjot , atak memiczny wytoczyć najcięższe działa - kosmonautę! wysypać zboże ! Gdzie Elfik ?!.
Takie pelikany jak wy powodują że wykop jest prawdziwym #rakcontent. Pozwole sobie zawołać wykopujących tamten wykop. Mam nadzieję że ci z was, którzy brali czynny udział w cyfrowym linczu - będziecie mieli teraz minimum rigiczu i przeprosicie atakowanego @WolfSky. Kij z samą moderacją, idealna nie jest, wierzcie, lub nie - nawet często regularnie w-----a tych wrednych "lewaków". Zas tej garstce osób, która kapneła się w manipulacji i zakopała tamten badziew - gratuluję krytycznego myślenia. Jakby każdy przed kopnięciem pomyślał te pare sekund i poświęcił je na weryfikację - #polityka i #wykop byłby znacznie lepszym miejscem.
Wpis umieściłem za zgodą zainteresowanego - @WolfSky
#neuropa #polska #polityka #wykop #4konserwy #60groszyzawpis #bekazprawakow #bekazpodludzi #manipulacja #moderacja #moderacjacontent #manipulacja #pelikany #bekazlewactwa <- dla aktywnych pelikanów spod tego tagu
Komentarz usunięty przez autora
Obaj, ale jeden dostał bana a drugi nie. Zresztą szkoda czasu na rozgrzebywanie. Był problem, został omówiony. Moderacja wyciągnie wnioski albo nie. Koniec.
@WolfSky: Nie mam nic to Ciebie. Po prostu wyglądało jak trollowanie.
@Pawu1on: Ale to nie meritum.
A że ty jesteś jakiś s---------y i wołasz prawie 700 osób do jakiegoś gówna, to już nie mój problem. Szkoda życia na takie pierdoły (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://youtu.be/LBEeFrKk8qk?t=195
Jak nie masz dowodów to zamilknij i usuń ten wpis PELIKANIE.
http://www.wykop.pl/wpis/22715895/psycho-fanatycy-pis-w-natarciu-przedstawiciele-pat/
Primo: Obowiązek dowodu takich twierdzeń, leży na osobie która wypuszcza tezę. Nie przymusza się innych by na siłę szukać twoich bezpodstawnych urojeń. Dodatkowo wyznanie jednego anonimowego trolla z filmu nie implikuje prawdziwości drugiego, niezwiązanego z prezentowanym na filmie wydarzenia. No
zawsze możesz usunąć konto jak ci nie pasuje to co ktoś wykopał.
@grubson234567: hehe i kto to mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)