Aktywne Wpisy
talarzon +259
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
Temat podłapali znani już aktywni przedstawiciele politycznych bojówek #4konserwy, którym idealnie wykop wpisał się w propagandę obleżonej twierdzy, i już skrzykneli się do wykopywania propagandy w której lewica, a nawet osobiście sama #neuropa kontroluje #moderacja, a być może mają tam wspólną siedzibę. No może przesada, ale jakiegoś #agentwplywu to napewno ! Ale widać po aktywności zanych twarzy zawodowych manipulatorów, kryjących się wśród tej grupy, że ważniejsza jest propaganda od prawdy.
A jak wygląda rzeczywistość?
Ilu z was - drogie pelikanokopy - użytkownicy #wykop ruszyło swoją za przeproszeniem dupę i poświęciło 10 sekund na weryfikację oskarżeń przed wykopaniem tej podłej manipulacji @headhunter13 ? Żodyn.A wystarczyło wyszukać konto @Wolfsky i może nie robić mega lustracji aktywności, ale spojrzeć na używane przez niego tagi i wszystko było by klarowne. Łatwiej zrobić bezmózgi cyfrowy lincz i uraaaa idziemy pod wykop. Ale tylko na mikro, bo pod siedzibę trochu strach. Takie JM na 1% !
Oskarżany i obrażany użytkownik - @WolfSky drogie pelikany w żaden sposób nie uczestniczy w jakichkolwiek dyskusjach o polityce.Nawet nie obserwuje, czy nie jest członkiem lewackiego #neuropa , grupy która jak dobrze wiemy nie istnieje.
Nie ma w tagach, czy na mirko/komentach praktycznie żadnej polityki, czy tagów bezpośrednio nawiązujących do aktywności około politycznej.
Ja jestem aktywnym uczestnikiem dysput politycznych, więc dla porównania możecie wykorzystać moje "popularne tagi". Jego największym osiągnięciem w tej dziedzinie polityki, jakie zdołałem wyłapać to jeden wpis na mirko ze zdjęciem #cenzoduda ipytaniem sprzed prawie roku, które ciężko uznać za "lewackie".
Czy ktoś z was poświęcił choćby #!$%@? minutę - aby sprawdzić czy oskarżenie jest prawdziwe? Nie bo po co.
Lepiej bezmyślnie obrażać i opluwać. Bo @moderacja broni #lewaka stronniczość, uraaaa pierjot , atak memiczny wytoczyć najcięższe działa - kosmonautę! wysypać zboże ! Gdzie Elfik ?!.
Takie pelikany jak wy powodują że wykop jest prawdziwym #rakcontent. Pozwole sobie zawołać wykopujących tamten wykop. Mam nadzieję że ci z was, którzy brali czynny udział w cyfrowym linczu - będziecie mieli teraz minimum rigiczu i przeprosicie atakowanego @WolfSky. Kij z samą moderacją, idealna nie jest, wierzcie, lub nie - nawet często regularnie #!$%@? tych wrednych "lewaków". Zas tej garstce osób, która kapneła się w manipulacji i zakopała tamten badziew - gratuluję krytycznego myślenia. Jakby każdy przed kopnięciem pomyślał te pare sekund i poświęcił je na weryfikację - #polityka i #wykop byłby znacznie lepszym miejscem.
Wpis umieściłem za zgodą zainteresowanego - @WolfSky
#neuropa #polska #polityka #wykop #4konserwy #60groszyzawpis #bekazprawakow #bekazpodludzi #manipulacja #moderacja #moderacjacontent #manipulacja #pelikany #bekazlewactwa <- dla aktywnych pelikanów spod tego tagu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I jak najbardziej @WolfSky napisał do niego "ty polska #!$%@?", bo sprawdziłem i wtedy jeszcze nie był wymoderowany. Czytanie ze zrozumieniem się kłania i nie chce mi się wołać
@GeraltRedhammer: A w opisie znaleziska:
Słowo "lewica" dopiero w drugiej linijce! xD
Tak więc: