Aktywne Wpisy

straszny_cham +254
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BartoszBrz +101
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz

![[EN] W Anglii dziennie do 30 ludzi jest aresztowanych za memy.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/809120496690b1901641308518ba0323f04a0fc63bac8ae8352fab907f8d7f06,q80.jpg)
Teraz wybuchła ta afera z Tuskiem i Saryuszem. Pamiętam, jak jeszcze kilka lat temu wszyscy jak jeden mąż Tuska (jeszcze premiera) nienawidzili, wyzywali od niemieckiego agenta, a jego wyniesienie do rangi przewodniczącego Rady Europejskiej powszechnie traktowano jako nagrodę od Merkel za szczególne zasługi w wynaradawianiu narodu polskiego na rzecz Niemiec. Także jego działalność już na tym stanowisku również spotykała się z dość powszechną krytyką.
Wiem, że głupie pytanie (jak rzekłem, nie siedzę w tym i nie do końca ogarniam) - co się takiego stało, że nagle w obronie Tuska stają praktycznie wszyscy? Nienawiść do PiSu? Coś więcej? Tusk już jest OK, już ludzie zapomnieli jego rządy? A może nie chcą, aby wrócił i rozwalił tworzoną nam przez PiS krainę mlekiem i miodem płynącą?
Skąd ta sprzeczność - Kiedyś Tusk niemiecki agent, a teraz Tusk, którego trzeba bronić?
Proszę tylko bez jadu, mi tam wsio rybka, nie jestem ani po tej, ani po tamtej stronie.
#polityka
@alphabeta: Oh. Jaki ten tusk był niesocjalistyczny. Zamiast rozdawać ludziom 500+ wolał krasc dla siebie i rodziny. Dobrze, że chociaż Polska stała sie drugą irlandią i ludzie zaczeli wracać. A mld z ofe, czy afera z amber gold, to przecież nic takiego.