Wpis z mikrobloga

@Volt224: dlaczego praktycznie wszystkie lesby robią się na chłopaków

@KolorBezKoloru: Nie "praktycznie wszystkie" - po prostu takie są bardziej widoczne w społeczeństwie, podobnie jak z gejami z "gejowskim" głosem. To wcale nie jest większość wśród osób lgbt. Ubierają się tak bo lubią. Cześć bardzo "męskich" lesbijek to mogą być osoby transpłciowe, jednak łatwiej im żyć jako kobieta lesbijka.

I kobietom homoseksualnym podobają się kobiece narządy płciowe i ciało
  • Odpowiedz
@skurvodaktyl: Tak, tak najlepiej wyzywać człowieka od "lewaka" - zaorałeś mnie xD Nie ma żadnych dowodów, że "niedobór pierwiastka męskiego w ich życiu" powoduje to, że niektóre kobiety wolą być mniej "kobiece" - to tylko twoja teoria niepoparta żadnymi badaniami.
  • Odpowiedz
@skurvodaktyl: Wtf? Nie rozmawiamy o gender studies, tylko o tym, że napisałeś, iż "niedobór pierwiastka męskiego w ich życiu powoduje pewne zaburzenia" na pytanie "dlaczego praktycznie wszystkie lesby robią się na chłopaków?". Ja po prostu stwierdziłem, iż to bzdura.
  • Odpowiedz
@artpop: A kto wyskoczył z brakiem dowodów z badaniach? Ja? Zapytam kto miałby prowadzić takie badania, jeśli jest taka potrzeba, chyba, że ktoś już to zrobił - z chęcią się zapoznam z wynikami i metodyką.
  • Odpowiedz
A kto wyskoczył z brakiem dowodów z badaniach? Ja?

@skurvodaktyl: Kto wyskoczył z "niedobór pierwiastka męskiego w ich życiu powoduje pewne zaburzenia"? Po prostu byłem ciekaw skąd taki śmiały wniosek.

Zapytam kto miałby prowadzić takie badania, jeśli jest taka potrzeba

@skurvodaktyl: Specjaliści, którzy by mogli np. robić wywiady z lesbijkami na temat ich życia.
  • Odpowiedz