Aktywne Wpisy
dajgryza +211
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Jeśli myślisz że jesteś wspaniały to jesteś zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa, nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się złotów albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej wielkiej firmy jak Uber.
Jak można w ogóle publicznie zamieszczać takie oszczerstwa na stronie ze śmiesznymi odbrazkami? ja się pytam kto powinien za to odpowiedzieć bo chyba widać że do kościoła nie chodzi. Weź pomyśl sobie ile Uber opłacił blogerów, on zmniejszył ceny a ty kim jesteś żeby z niej sobie robić kpiny co?
Kto dał ci prawo obrażać w ogóle Ubera?