Aktywne Wpisy
Szwajcaria właśnie złomuje 60 sztuk zestawów przeciwlotniczych Rapier.
Nie sprzedadzą Ukrainie bo rżną głupa z neutralnością. Moim zdaniem Szwajcarzy pasożytują na międzynarodowym systemie bezpieczeństwa i ich firmy powinny zostać wykluczone z zamówień krajów NATO, podobnie Austriackie. Szwajcaria powinna dostać szlaban na import broni a nawet tranzyt broni do Szwajcarii z innych krajów NATO powinien zostać zablokowany.
Neutralność to opowiedzenie się po stronie agresora.
Wyobrażacie sobie, że Polska zostaje zaatakowana a Niemcy
Nie sprzedadzą Ukrainie bo rżną głupa z neutralnością. Moim zdaniem Szwajcarzy pasożytują na międzynarodowym systemie bezpieczeństwa i ich firmy powinny zostać wykluczone z zamówień krajów NATO, podobnie Austriackie. Szwajcaria powinna dostać szlaban na import broni a nawet tranzyt broni do Szwajcarii z innych krajów NATO powinien zostać zablokowany.
Neutralność to opowiedzenie się po stronie agresora.
Wyobrażacie sobie, że Polska zostaje zaatakowana a Niemcy
Gdybyście znali angielski i niemiecki biegle, to trzeci język jaki Chcielibyście znać to który?
#jezykiobce #jezykangielski #jezykniemiecki #naukajezykow
#jezykiobce #jezykangielski #jezykniemiecki #naukajezykow
Pytam ludzi z #prawo czy grozi mi sztum za coś takiego, skoro nigdzie nie podawałem jej danych osobowych, ani nawet nicku na wykop? Lasce odwala, bo co chwile do mnie pisze i mi grozi, jak nie policją to swoim chłopakiem...
#kiciochpyta #pytanie #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
za grosz rigczu
@Jaktam_chloptzy: niezły cuck
@Bjorn_Skurvensen: ocho kolega alfons widze ze tez sie znalazl ( ͡° ͜ʖ ͡°)