Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji

jackieboy +43
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#rakcontent
źródło: comment_DJyl6CfJIjZI9O9uaEt54CzlGfLl5lzh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@empee: I tak ktoś będzie musiał mieć na to oko, jak pilot w samolocie. Ewentualnie może się zmniejszyć ilośc pracy, widziałem systemy że jedna jedzie z kierowcą, i powiedzmy 3 podążają.
Automatyzacja przyjdzie, skanowanie terenu w czasie rzeczywistym nie bedzie wymagalo specjalnego rodzaju drog, a komputer pokladowy bedzie wiedzial kiedy wczytac protokol wygrzebywania sie z piasku :) Dzieci na ulicy w
W latach 80 juz hulal zalazek Internetu w Swiecie, a od dawien dawna istnial Telegraf, w powszechnym uzyciu byl Telefaks.
Czlowiek za kierownicą ma swoje wady i zalety. Jak najbardziej wierzę ze na autostradach i nowkach szosach automat pojedzie, gdzie indziej - watpie. Chocby taka wywrotka z zwirem skad miala by sama wiedzieć gdzie to wykiprowac? A smieciarka skad miala by wiedziec jak wyjac
@wezsepigulke: Piszesz tak, jakby to były problemy bardziej skomplikowane od prowadzenia pojazdu, a nie są. Skoro już w miarę ogarnęliśmy automatyczne kierowanie pojazdem to może i automatyczne kiprowanie da się ogarnąć? A jak kierowca półgłówek przyjedzie z piachem to zawsze wysypuje w najlepszym możliwym miejscu?
@Heisenbird: Przecierz jest to dawny przyrząd kuchenny składający się z rzeszota i dużego drewnianego tłuczka. Służył do przecierania prosa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@NewEpisode: No chyba nie xD Ja sam mam prawko na ciężarowe (choć aktualnie nie pracuję w tym zawodzie) i nie widzę w tym specjalnej misji, ot po prostu lubię jeździć a tu mi jeszcze za to płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) I powiedziałbym, że 90% kierowców tak ma, acz sporo jest s--------n po kursie z