Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +153
źródło: obraz_2024-11-03_194238313
Pobierz
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie

Mirki co jest z moim netem do c---a?
Mam netie 10mb, wynik na zdjęciu do c---a jak nigdy bardzo dobry, a k---a w gry nie mogę sobie pozwolić.
No nie da się grać ani w #csgo ani w #gwint bo jak gram np. w cs'a to takie lagi mam momentalnie, tak tnie jakby co chwila ktoś ciął nożyczkami moje łącze i później je lutował z powrotem i tak cały czas xD
A w gwinta jak gram, to średnio co ~1,3 potyczke mnie w--------a z powodu łącza... co jest k---a może jakiś wirus?Albo to że mam pirata windows'a?
No c--j mnie strzeli po prostu.Milion razy dzwoniłem do netii, niby byli technicy ale c--j.
A czasem jak mam włączonego gwinta i zminimalizuje to nie da się przeglądać internetu.Dopiero jak wyłącze od razu działa pięknie.......
źródło: comment_oxPp73hp0wRNiBp5njrDXYSNpqLetbgK.jpg
Pobierzodpowiedź w pierwszym akapicie
źródło: comment_1xzq4y8CL5OJM4iMczCeRPN1CiOUpBsa.jpg
Pobierz@pshemson: zapomnij o tym że masz internet xD Oni mają takie łącza że raz na 1-3s Twój ping w--------a w kosmos do 300-1000<