Wpis z mikrobloga

odkąd przyszłam do pracy mam problem z jedną dziewczyną, każda zmiana z nią równoznaczna jest dla mnie z walką o przetrwanie. Dziś wojna taka, że już nie wytrzymałam i sie spłakałam na zapleczu. Jutro znowu idę i przed snem postanowiłam sprawdzić z kim jestem tam jutro. Dziękuję panie bożku. Wyczuwam kolejny s---------y dzień. #gownowpis #zalesie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Przedwczesny_pogrzeb: generalnie dziewczyna ma jakies problemy ze sobą, kazdy sie jej boi, ale stazem jest tam najdłużej wiec nikt sie nie odzywa. Niestety na mnie to sie juz uparla do kwadratu. Nikt nie ma zarzutow co do mojej pracy ani osoby tylko ona. Na kazdym kroku docinki, miny i niemiłe slowa. Ja naprawde nie wytrzymuje. Plakac mi sie chce jak pomysle, ze musze jutro wstac. Dzis juz nie wytrzymalam i
  • Odpowiedz
@nikecrie: To jest mobbing i nękanie. W pracy MUSISZ czuć się komfortowo i twój pracodawca ma PRAWNY OBOWIĄZEK tobie to zapewnić . Porozmawiaj z tą osobą, ze prosisz o szacunek, żeby wyluzowała. Jezeli nie podziała, to do przełożonego kulturalnie poproś o rozwiązanie problemu. Jezeli to nie pomoże, to do PIP. Pamiętaj, że PIP ma obowiązek zachować całkowitą tajemnicę, jezeli postanowisz donieść na warunki pracy.

Dlatego innym wariantem jest od razu
  • Odpowiedz
@nikecrie: Czyli twój szef to k---s, który ma w dupie ludzi i liczą się dla niego tylko profity. Ma wyrąbane na ludzi dopóki biznes jakoś hula. To błazen, którego nie powinnaś żałować, nie nadstawiać wlasnego karku, ale raczej powinnaś walczyć o swoje prawa i honor. Ewentualnie szef to debil albo debil. Ewentualnie jest zaszantażowany w jakiś sposób przez tę psychopatkę.

Nie odpuść psychopatce, bo utwierdzisz triumf jej spaczonego zachowania. Będzie
  • Odpowiedz
@nikecrie: moze powiedz jej następnym razem kulturalnie "zamknij morde" a jezeli to jie pomoże wyjeb jej w ryj w miejscu bez kamer, powiesz ze była agresywna reszta zespołu potwierdzi. Ewentualnie sprowokuj i badz gotowa na "samoobrone"
  • Odpowiedz