Aktywne Wpisy

123_ +216

Zelu06 +7
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

http://e-reporter.pl/2017/02/27/sprawa-ewy-tylman-pracownicy-rutkowskiego-donosili-na-siebie/
#ewatylman
@Aiko18: Ty, zdaje się pisałeś, że wszystko tu już kiedyś zostało przeanalizowane i jakaś wersja jest prawdziwa a tu proszę, nowe tropy w takiej konfiguracji, której nie pamiętam. Na czoło wychodzą tym razem PT i Robert R ( ͡º ͜ʖ͡º)
"ROBERT REWIŃSKI 27 lutego 2017 o godz. 09:20
Kłamliwość tego artykułu polega na tym, że złożyłem swoje zeznania po pierwszej decyzji sądu o aresztowaniu Radosława Białka. I to m.in. moje zeznania przyczyniły się do wypuszczenia go na wolność. Oraz dowody materialne, jakie dostarczyłem za pośrednictwem