Wpis z mikrobloga

@Aganiok__: Przecież to jakiś niepełnosprawny społecznie wykopek. Miał tu kiedyś konto i też bajkopisarzył jaki to nie jest zajebisty ale wszystkie firmy są do d--y. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aganiok__: > Dlaczego Remigiusz Szewczyk z TeamQuest jest c------m rekruterem?
zawraca dupę a potem się nie odzywa
jest pedałem
jest ciulem
nadaje się jedynie na kasę do Biedronki (nie uwłaczając tej ostatniej)
xD
  • Odpowiedz
@Aganiok__: Dzięki. Ciekawa lektura. Ilekroć czytam wypowiedzi typu "siedząc w branży, którą się w procesie rekrutacji wręcz bezwstydnie rozpieszcza." to mnie szlag trafia. Lepiej żeby Karolina Wasielewska zajęła się pisaniem na swoim blogu Girls Gone Tech, co jej lepiej wychodzi, niż takie dyskusje.
  • Odpowiedz
@gaily: ahahahahahahah.

Założyłem drugie konto, tym razem w specjalny sposób, żeby nie dostać bana od tego c---a Białka ...

pluł przez lewe ramię i smarował się cebulą w trakcie, czy co? xD

@nihil_novi: generalnie moje zdanie o wszystkich "women in tech"-akcjach jest dość słabe, bo wszelkie konferencje dla bab opierają się o e-commerce i jak zostać zauważoną
  • Odpowiedz
@Aganiok__: Czasami robią fajne warsztaty, ale tylko dla kobiet, ewentualnie przyprowadź dziewczynę, żonę, koleżankę, to wejdziesz.
@gaily: Też nie wiem. Ostatnio oglądałem jakiś panel dyskusyjny w którym babka z HR oburzała się, że kandydat śmiał się zapytać na jakim sprzęcie będzie pracował i czy mają biurka, które umożliwiają regulację wysokości blatu.
  • Odpowiedz
@gaily: Ale dziewczyny z HR są profesjonalistkami i wykonują swoje obowiązki profesjonalnie. Brak odpowiedzi przecież nie jest lekceważeniem kandydata i nieprofesjonalnym podejściem do procesu rekrutacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aganiok__: lepiej:

mi zbanowali permanentnie za rzekome obrażanie innych, zamieszczanie niestosownych treści i za multikonto. Nic z tego prawdą nie było, bo zachowywałem się jak każdy wykopek.

Przyznanie się do winy btw a potem:

ten s------l tak poinstruował swoich moderatorów, że tam u---------ą każdego, kto choć trochę wychodzi poza kształt obrazu jaki mają
  • Odpowiedz