Wpis z mikrobloga

@Jewpacabraa:
2 tygodnie po premierze będziesz miał mody PeeBee Sasha Grej i inne dupa cycki

bardziej martwiłbym się o fabułę tego czegoś xD

tak sobie teraz pomyślałem, że BioWare po prostu daje brzydkie ryje, żeby ludzie o to bul dupili, a zapomnieli o tym jaka fabuła będzie #!$%@? XD
  • Odpowiedz
@Killeras: Po ostatnim Dragon Age też się trochę boję o fabułę. Żeby znowu nie była nudna historia i (w porównaniu do Wieśka) nudne postacie. Poczekam na przecenę bo pewnie po półroku będzie kosztować 80 zeta jak DA:I
  • Odpowiedz
@Kikuchiyo Na pewno bym się nie odważył zamówić preordera czy nawet kupić w pierwszych dniach po premierze. Jak opinie będą pozytywne to będzie można rozważyć zakup, ale intuicja podpowiada mi że to będzie takie 6/10: może nie kompletny gniot ale też nic specjalnego
  • Odpowiedz
@Dave987654321: Oceny będą na pewno wysokie, bo to będzie poprawnie zrobiony RPG, który za pewnie nie będzie chciał nikogo urazić. Ale obawiam się, że będzie dla mnie zbyt miałki bo po Wieśku oczekuję charakternych postaci. A jak ogromny świat, to żęby znowu nie wyszło z tego single-mmo jakim jest Dragon Age.
@kenobi08: Szkoda, że tego nie ma na PS4 bo to jest super usługa :)
  • Odpowiedz
@Killeras: Niestety, ale żadnych sensownych modów nie będzie. To jest robione na silniku (Frostbite) który jest niesamowicie trudny do modowania. Mody kosmetyczne do Inkwizycji ograniczały się do zmiany fryzur u towarzyszy (i tak bardzo słabych) czy usunięcia zarostu.
  • Odpowiedz
@salad_fingers jaką zwykłą dziewczyną jak pierwowzorem jej wyglądu była modelka Xd, ale koncertowe #!$%@? stworzenia normalnej twarzy można im wybaczyć bo od kilku lat to ich znak rozpoznawczy, ból jest bardziej o mimike twarzy której w zasadzie brak
  • Odpowiedz
nie wiem co ma model 3d, zakodowany z mimiką twarzy, powiek i oczu do nałożenia obrazka w photoshopie.

@WhyCry: twierdzisz, że wykonanie modelu 3d twarzy na podstawie gotowego zdjęcia, jest tak niewiarygodnie trudne, że BioWare nie mogło tego dokonać?

Tu chodzi o rzecz. Firma produkująca tytuły AAA robi fuszerkę, a ludzie się z tego po prostu śmieją.
  • Odpowiedz
nie wiem co ma model 3d, zakodowany z mimiką twarzy, powiek i oczu do nałożenia obrazka w photoshopie.

@WhyCry: A no to ma, że amatorzy rzeczywiście robią takie modele w 3d. Widziałeś, jakie cudeńka robią przykładowo na Nexusmods? Uratowali krzywe ryje w takim Skyrimie czy Dragon Age ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz