Wpis z mikrobloga

@Alkoman_i_Narkocholik wrzuć zdjęcie tych drzwi, zobaczymy co da się zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°), pożycz od sąsiada klucz na chwile, przekrec tak aby otworzyć zamek jakbyś zamykał drzwi ale na otwartych drzwiach i wsadz zapalke żeby nikt nie zamknął ich więcej
@psimel14: zobaczę później, może zrobie . Tym tokiem myślenia to ja moge wyjąć nawet cały język z zamka, ale społeczniaki wymienią i będzie #afera i tak #!$%@? najgorsze jest to że każdy #!$%@? listonosz, typ z ulotkami i hydraulik, konserwator i #!$%@? wie kto jeszcze zawsze dzwonią do mnie żeby im otworzyć, bo ja gracz z numerem pierwszym. Szkoda strzępić ryja
@Alkoman_i_Narkocholik: 1. Pozycz klucz od sasiada i spawdz czy dobrze chodzi. Jesli tak to pojdz do punktu slusarskiego z dwoma i powiedz jaka jest sytuacja. Koles z punktu albo ci klucz wyrowna albo powie z #!$%@? z tego bedzie i zrobi nowy.
2. Wez kombinerki i na sile zacznij obkrecac kluczem w zamku (kombinerki dla lepszej dzwigni, zeby cie palce nie rozbolaly). Jak przekrecisz kiladziesiat razy na chama to klucz i