Aktywne Wpisy

adrninistrator +198
#smierc #zgon #dziadziustrumenka #ozzyosbourne #muzyka
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
źródło: Ozzy-Osbourne-Save-The-Chimps-1536x864
PobierzŁączysz się w modlitwie?
- 🙏 52.7% (426)
- 🤮 47.3% (383)

johnshepard2000 +60
źródło: temp_file7130262203276149002
Pobierz

Pytanie moze zalatuje lamerstwem i prostota, ale nie udało mi sie znalezc satysfalcjonującej odpowiedzi samemu:
Czy jest mozliwe kupienie/sprzedanie legalnie i anonimowo bitcoinow po stawce zblizonej do rynkowej oraz przelanie tych pieniedzy na karte platnicza prepaid akceptowalna w bankomatach/sklepach? Chodzi o wymog niewymachiwania kazdemu dowodem osobistym, pierdyliardem rejestracji w roznych (para)bankowych instytucjach itp. Bo np posiadajac takie konto na najzwyklejszej gieldzie bitcoin aby srodki wyplacic trzeba sie dac zweryfikowac jakby sie przystepowało do hamerykanskiego programu nuklearnego, takie troche zaprzeczenie idei anonimowosci. Btw sa jeszcze przedplacone anonimowe karty prepaid niewymagajace rejestracji itp (nie giftcardy) w obiegu?
"Sign up at Bitwala. If you already have an account, simply Log in Bitwala.
Verify for Level 2 by uploading your identification document and utility bill."
Czyli w obecnych czasach nie ma systemu platnosci anonimowych...
Jeśli chodzi o kartę - możesz spróbować https://uquid.com/uquid-card
Sam nie używałem, ale wiem tyle, że tego typu rozwiązania są zazwyczaj dość drogie (prowizje).
źródło: comment_taO7W5jmbv7xyvWSBJLlKyICOImUuWXH.jpg
Pobierza wysyłkę zawsze można próbować, przez jakieś skrytki pocztowe, zaprzyjaźnione instytucje, które przekażą poczte, czy coś, ale jak znam życie, to pewnie i tak nie wyjdzie.
wydaje mi się, że pewnie gdzieś da się tego typu kartę kupić, raczej chyba tylko nie do końca legalnie.
Kupić anonimowo możesz na localbitcoins.
Wypłacić z bankomatu możesz za pośrednictwem jakiegoś z kantorów.
Łącznie będziesz stratny jakieś 5-8%.
źródło: comment_weuOULmstNdHicbukpCMf4cgjdEk1dTe.jpg
Pobierz