Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
jatutylkopacze +189
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

Dobra księga do nauki JS? Bawiłem się już jsem, chciałbym wkroczyć na profesjonalne tory. Przy okazji możecie podać tytuł dobrej książki dotyczącej RWD.
Professional JavaScript for Web Developers, 3rd Edition