Aktywne Wpisy

123_ +208
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

Cisnę już którąś gierkę z udemy, zaczyna mnie to męczyć. Wiem, że dużo się nauczę, ale wolałbym zabrać się za coś swojego.
Pytanie czy lepiej jeszcze się przemęczyć jeszcze kilka... dziesiat(?) godzin, żeby potem swobodnie lecieć ze swoim projektem, czy jebnąć tym i robić swoje? Chętnie przytulę każdą radę dłuższą niż te z ankiety.
Nauka od podstaw:
Wiem, że grę sam napiszę, ale pewnie z milionem niedociągnięć i okrężną drogą, stąd wątpliwości, czy nie lepiej jeszcze przemęczyć się z tutkiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale na dłuższą metę robi się to nudne męczące, bo właściwie nic nie robię sam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak czujesz się na siłach to rób już coś swojego, ale nie zaczynaj od czegoś co jest ponad Twoje siły, na poczatek zrob coś by w ogóle działało byś połechtał swoje ego. Potem coś trudniejszego i dopiero siadaj do swojego projektu.
Bo bez doświadczenia pewnie ten