Aktywne Wpisy
Mysteriouss +44
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

A taka była ogólnonarodowa radość, że te śmierdziele z Katowic zagrają w eliminacjach do LKE zamiast skutecznej Legii Papszuna. Typowy zespół jednego sezonu. Nie zdziwię się jak te kapcie spadną z ligi.
#mecz
#mecz

@gac3k: fanf to twój funfel?
Bałem się, że jesteś funflem fanfowym, bo w sumie to by nawet pasowało (jak nagle ze swoim skryptem wyskoczył).
No czytałem wątek, czytałem. Ale komu tutaj wierzyć? :P W sumie mądrze prawisz, gdyby miał powód konkretny to by napisał:
"Jesteś szmatą bo nazwałeś mnie szmatą"
Ale z jego strony nic, szuka atencji? :D... Dobra... Może starczy :P Idę gdzie indziej,
Taka jest prawda, każdy chce zostać w jakiś tam sposób zauważony, powiedzieć coś mądrego, śmiesznego, czy po prostu go wyrażającego. Naturalna kolej rzeczy.
@GoldBackUP88: wow prześledziłeś to co piszę i nie dziwi cię że nie mam zamiaru do wszystkich sztucznie się uśmiechać i przy okazji lizać dupsko ;o
A no i miło że zawołaliście.