Wpis z mikrobloga

@terazalbonigdy: Jakoś się nie polubiliśmy, ale może dam mu drugą szansę. Dzięki.
@dGustator: Nie znam, sprawdzę, dziękuję.
@kombizenon: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hoRacy: Mam z nim sporadycznie styczność, jak pomagam współpracownikom. Pod Windowsem ciągle mają z nim jakieś problemy, coś im tam nie działa. Nie wygląda mi to na dobry produkt.
@silver_spike: Używam teraz, jest rewelacyjny, ale z
  • Odpowiedz
@phreaker: używałem pod windows wszystkiego co powyżej proponują (i tu istnieje), dodatkowo długo eclipse i netbeans. Po czym przyszło objawienie - phpstorm z ciemnym motywem.
Ekstremalnie szybki, sprawny, mało zasobożerny i ma tak ogromną ilość działających usprawnień procesu developmentu, że zyskuje ogrom czasu ;)

Co do stabilności - używam od pewnego czasu (darmowej dla testerów) wersji alpha/beta EAP i nigdy nic się nie sypało.
  • Odpowiedz
@tylkostrimi: absolutnie. Rewolucyjne narzędzia. Flow jest taki, jakby ktoś pisząc je stał za plecami programistów i podpatrywał "co by tu jeszcze zoptymalizować".

Wyszukiwanie wszystkiego przez 2xSHIFT lub CTRL+SHIFT+A (przeszukujące opcje programu i konfiguracje) to drobne rzeczy, które powinny znaleźć się w każdym programie np. od Adobe. Genialne
  • Odpowiedz