Wpis z mikrobloga

#allegro

Jaki jest kontakt do allegro? mam pytanie odnośnie transakcji i chciałbym do nich zadzwonić ale nie widzę nr telefonu! adresu e-mail także próżno szukać : (

jest jedynie centrum pomocy na którym po klikaniu w drzewko decyzyjne dochodzę do punktu co zrobić (akurat to nie rozwiązuje mojej sprawy) i koniec. brak telefonu, e-maila gdzie zwrócić się na pomoc. Aż dziw że taki duży serwis nie ma lini wsparcia :(O
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wychwalany: serio? zrezygnuję z usług tego serwisu jeżeli podejście do obsługi klienta się nie zmieni.

zakupiłem za dużo sztuk produktu tzn chciałem kupić 9 szt a w praktyce kupiłem raz 9 szt i raz 15 szt. teraz chciałbym jedna aukcję anulować ( sprzedający - osoba prywatna) jest na to chętna ale nie wie jak zrobić aby uniknąć zapłacenia prowizji na rzecz allegro
  • Odpowiedz
@nabuchodonozorII: sprzedający wysyła wniosek o zwrot prowizji a ty jak dostaniesz mail od allegro z potwierdzeniem że transakcja nie doszła do skutku bo zrezygnowałeś z transakcji, klikasz że #takbylo i tyle. Jaki kontakt do allegro? Po co?
  • Odpowiedz
@b0b3r: @Wychwalany: problem w tym że nie potrafi tego zrobić a ja nie mogę : ( napisałem mu dokładnie to samo jak rozwiązać problem. Gdyby był kontakt to zadzwoniłby i pracownik powinnien za niego wystawić taki wniosek bądź go pokierować jak to wykonać.
  • Odpowiedz