Jaki jest kontakt do allegro? mam pytanie odnośnie transakcji i chciałbym do nich zadzwonić ale nie widzę nr telefonu! adresu e-mail także próżno szukać : (
jest jedynie centrum pomocy na którym po klikaniu w drzewko decyzyjne dochodzę do punktu co zrobić (akurat to nie rozwiązuje mojej sprawy) i koniec. brak telefonu, e-maila gdzie zwrócić się na pomoc. Aż dziw że taki duży serwis nie ma lini wsparcia :(O
@Wychwalany: serio? zrezygnuję z usług tego serwisu jeżeli podejście do obsługi klienta się nie zmieni.
zakupiłem za dużo sztuk produktu tzn chciałem kupić 9 szt a w praktyce kupiłem raz 9 szt i raz 15 szt. teraz chciałbym jedna aukcję anulować ( sprzedający - osoba prywatna) jest na to chętna ale nie wie jak zrobić aby uniknąć zapłacenia prowizji na rzecz allegro
@nabuchodonozorII: sprzedający wysyła wniosek o zwrot prowizji a ty jak dostaniesz mail od allegro z potwierdzeniem że transakcja nie doszła do skutku bo zrezygnowałeś z transakcji, klikasz że #takbylo i tyle. Jaki kontakt do allegro? Po co?
@b0b3r: @Wychwalany: problem w tym że nie potrafi tego zrobić a ja nie mogę : ( napisałem mu dokładnie to samo jak rozwiązać problem. Gdyby był kontakt to zadzwoniłby i pracownik powinnien za niego wystawić taki wniosek bądź go pokierować jak to wykonać.
Czemu tacy głupi ludzie jak Elon Musk się dorabiają a elity intelektualne jak wykopki nie dają rady? Wylewa się hejt na Elona, ale żaden nie odkupi udziałów w Tesli i nie wejdzie na jego miejsce jako CEO. #gielda #elonmusk #tesla
Jaki jest kontakt do allegro? mam pytanie odnośnie transakcji i chciałbym do nich zadzwonić ale nie widzę nr telefonu! adresu e-mail także próżno szukać : (
jest jedynie centrum pomocy na którym po klikaniu w drzewko decyzyjne dochodzę do punktu co zrobić (akurat to nie rozwiązuje mojej sprawy) i koniec. brak telefonu, e-maila gdzie zwrócić się na pomoc. Aż dziw że taki duży serwis nie ma lini wsparcia :(O
Komentarz usunięty przez autora
zakupiłem za dużo sztuk produktu tzn chciałem kupić 9 szt a w praktyce kupiłem raz 9 szt i raz 15 szt. teraz chciałbym jedna aukcję anulować ( sprzedający - osoba prywatna) jest na to chętna ale nie wie jak zrobić aby uniknąć zapłacenia prowizji na rzecz allegro
Komentarz usunięty przez autora
Być może jest jakiś limit czasu który musi upłynąć aby mógł sprzedający wystąpić o zwrot prowizji.
Osobliwie korzystałem z tej opcji wiele razy i nigdy nie było problemów.