Aktywne Wpisy
strike_lucky +3
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

EnzoMolinari +39
@Bartekc7 dokładnie tak, bo Trump i Musk to są idioci i nie wiedzą co robią a jeśli ktoś jeszcze nadal naiwnie wierzy, że tak nie jest to jest na ich poziomie
źródło: buciki
Pobierz@ShadyTalezz oj tak byczku idiokracja, 1984r., folwark zwierzęcy. W kapitalizmie tylko najgłupsi się dorabiają a inteligentni są zbyt inteligentni, aby podjąć działanie.
@przegro_pisarz: Powodzenia
źródło: GTHdSRJXYAAv4b1
Pobierzwystarczy poczytać co robią ze związkami zawodowymi i jak traktują
@pogodny_mis65 uga buga mieć duży muskuł duży pieniądz, ty mi zrobic gałe
K---a to jest piękne jaki mindset ma większość p0lakow, dlatego jak tu ktoś osiągnie namiastkę statusu społecznego, władzy czy pieniędzy to natychmiast „guuuuurwaa smiecie ja jestem gurwa KIMŚ nie to co wyyy reeeeeee”
ktokolwiek inny nie będący synem milionera z rpa = on gupi i nie może krytykować tego wyżej.
xD Typie w amazonie ludzie zapieprzają za minimalną w wielu krajach i im amazon mierzy czas czy za długo w kiblu nie siedzą i używa AI żeby przewidywać czy się im magazyn nie uzwiązkowi a jak pracownicy im strajkowali niedawno to wylewali na miejsce strajku ściegi, żeby go stłumić, gwarantuje ci że na wikipedii każdej dużej firmy przemysłowej masz rozbudowaną podsekcje o union bustingu, nadużyciach prawa