Aktywne Wpisy
PrawaRenka +240
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +56
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
A tu nagle obok przy i innej kasie Pan pyta się kasjerki... Ja tylko 200 zł wypada mi Pani?? A czwarta lsoba tuż po nim płaciła 100.. bo innych banknotów nie było w bankomacie a drobnych nie ma. Ehhhh współczuję Paniom kasjerką... A to dopiero po 9tej było. Ludzie nie wiem co sobie myślą, że biedra to bank...
określ, o czym mówisz i podeprzyj jakimiś regulacjami prawnymi.
w ustawie o prawie przewozowym owszem, nie użyto słowa 'mandat'. o to ci chodzi i cwaniakujesz po prostu, czy masz coś innego na myśli?
To jest opłata dodatkowa i nie ma nic wspólnego z mandatem, nigdzie nie cwaniakuje, nie mam zamiaru domyślać się o co ci chodzi i czy jak połowa społeczeństwa nazywasz sobie rzeczy tak jak ci to pasuje mimo że nie ma to najmniejszego sensu i jedno stoi daleko od drugiego.
ziomek, to ty napisałeś 'nie dostaniesz mandatu', a na moje pytanie odpowiedziałeś 'nie dostaniesz mandatu'.
nie musisz się domyślać o co mi chodzi, bo powiedziałem o karze za jazdę bez ważnego biletu. z mojej strony domysł wymagał IQ >30, a ty sobie rzuciłeś coś z d--y, bez wyjaśnienia ani podparcia źródłem.
pomijając to, że czepianie się nomenklatury to jest naprawdę prymitywny chwyt, kiedy ktoś z tobą próbuje
@marsellus: szacun za maniery i napisanie zaimka okreslajacego Twego rozmowcę wielką literą.
@parasituss: nie
Napisałeś, że dostaniesz mandat. Ja napisałem, że nie. Ty rzuciłeś 'co'. Więc wyjaśniłem
@parasituss: i co z tego? NIC
Który przepis(-y) o tym mówi?
czytałeś regulamin wykop.pl? czytasz politykę prywatności na wszystkich stronach, które proszą cię o akceptację korzystania z cookies? znasz na pamięć ustawę o ruchu drogowym i wszystkie rozporządzenia, kiedy przechodzisz na pasach przez jezdnię?
twoje czepialstwo nie wynika z mojego niezrozumienia ani twojej chęci podniesienia poprawności dyskusji, tylko z tego, że przeczytałeś o czymś, na
@parasituss: uwielbiam ludzi którzy wiedzą lepiej i na siłę wciskają to innym, więc reszty nawet nie chce mi się czytać
czarnuj, proszę bardzo, mam nadzieję, że się spotkamy kiedyś na mieście i też tak przycwaniakujesz twarzą w twarz : )
§ 2. Sprzedawca, który otrzymał cenę wyższą od ceny sztywnej, obowiązany jest zwrócić kupującemu pobraną różnicę.
Jeśli nie jest w stanie wypełnić tego § 2 to informuje
To jest przepis odnoszący do pewnego specyficznego rodzaju cen
@Kokon89: @bgonzo:
Przepraszam was a także innych użytkowników wykopu za "kulturę" pisania. Nie będę zganiał czy też psioczył na to, że pisałem to z telefonu na szybko. Jak już coś idzie w świat to powinno to wyglądać schludnie. Biję się w pierś najmocniej jak mogę. Jeszcze raz was przepraszam. A autokorekty nie używam.
A mózgu mi niestety nie wyżarło i oby tak zostało.
Miłego