Wpis z mikrobloga

@czarnula897 ja za to wolę mistrzów kierownicy, którzy z----------ą nawet gdy nie ma do tego warunków, ale honor nie pozwala im zwolnić. Albo gdy jedzie rowerzysta, a z naprzeciwka samochody i zamiast moment poczekać, to pcha się tak, że prawie uderza lusterkiem o lusterko samochodu z naprzeciwka, nie mówiąc już o odległości od rowerzysty
  • Odpowiedz
@Gordobalb: Uderz w stół.. Ale co ma jechanie jakby się wczoraj zdało prawo jazdy, do zapieprzania jak debil. To nie jest czarno białe. A jeżeli Ty omijając rower, ryzykując zerwanie lusterka to albo jeździć GMC albo masz 70 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Khaine: Takie rzeczy się widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio baba na 5 razy wyjeżdżała z parkingu, gdzie samochody były po 2 stronach. Cofa, 2m do tamtych samochodów, ale jedynka, gaz, skrecanie, znowu wsteczny i tak parę razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja ciotka Tak samo wjeżdza na podwórko samochodem klasy A, gdzie limuzyną wjeżdzasz na raz :P
  • Odpowiedz
@Talluviel: dowod anegdotyczny, to nie dowod. Moja babcia palila ponad paczke papierosow dziennie od pietnastego roku zycia i zmarla pare miesiecy po 101 urodzinach. Takie gownoargumenty, ze ja kogos znam, kto zaprzecza jakos tezie postawionej w dyskusji sa najgorsze i maja zerowa wartosc....ja nie mowie ze sie zgadzam ze wszystkimi powyzej, ale to ze napiszesz, ze znasz kogos kto nie sra, nie dowodzi ze czlowiek nie musi robic kupy.
  • Odpowiedz
Nie chcę generalizować ale w 90 to jest prawda. Jedzie taka 30 km/h a jak śnieg spadnie to panie z buta można wyprzedzić. A później jakie to z kobiet nie są bezpieczni kierowcy. (_) nie chodzi mi tu oczywiście, że trzeba z---------ć mimo że się nie czujemy na siłach ale czasem lepiej, żeby w ogóle nie wsiadali za kółko niż mieli w------ć tamując ruch
  • Odpowiedz