YaniepaweleXD
#polak xDDDDD
1588
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
PlugawyBuntownik
@YaniepaweleXD: I przeważnie tak jest, chyba, że kierowcą jest jakiś 70-letni dziadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
749
bamoos
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
461
D.....n
D.....n
284
czarnula897
czarnula897
@YaniepaweleXD: Sam tak mówię i w 99% mam racje. Nie chcę też generalizować, bo znam parę kobiet, co na prawdę świetnie sobie radzą za kółkiem, ale nie oszukujmy się - w zdecydowanej większości jednak im nie idzie. Jak ktoś jedzie jakby był podenerwowany samym faktem że trzyma kierownicę, to przeważnie jest to baba albo stary dziadek. Baba w szoku że porusza się szybciej niż spacerem 5kmh a dziadek myśli o
21
Arveit
@YaniepaweleXD: czemu te małpy z profilu wyglądają jak Trump xD
12
Heszajstos
@YaniepaweleXD tylko dlaczego jechali czerwonym autem a nagle jest srebne( ͡° ʖ̯ ͡°)
11
Gordobalb
Gordobalb
@czarnula897 ja za to wolę mistrzów kierownicy, którzy z----------ą nawet gdy nie ma do tego warunków, ale honor nie pozwala im zwolnić. Albo gdy jedzie rowerzysta, a z naprzeciwka samochody i zamiast moment poczekać, to pcha się tak, że prawie uderza lusterkiem o lusterko samochodu z naprzeciwka, nie mówiąc już o odległości od rowerzysty
11
Khaine
9
l.....r
l.....r
@YaniepaweleXD Niesmieszne, dlatego, że to sama prawda, kobiety na tory...
8
czarnula897
czarnula897
@Gordobalb: Osoba która jedzie 50 na 70, gdzie są doskonałe warunki atmosferyczne, osoba która jedzie 30 na fotoradarze 50 jest za przeproszeniem zagrożeniem na drodze
8
a.....r
a.....r
@YaniepaweleXD: polakłem xD
6
poote
Są tylko dwie opcje:
1. Baba
2. Facet jeżdżący jak baba.
6
Zgredzimierz
@YaniepaweleXD Sam tak często mowie i prawie zawsze się sprawdza, już nie o samej prędkości a zachowaniu na drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
janusz_pol
@YaniepaweleXD: ja p------e jakie polaki co polaki to ja nawet nie
4
pawel_c
@YaniepaweleXD: dałbym +10 plusów za ten mem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
towarprawemnietowarem
Moja mama tak mówi
3
czarnula897
czarnula897
@Gordobalb: Uderz w stół.. Ale co ma jechanie jakby się wczoraj zdało prawo jazdy, do zapieprzania jak debil. To nie jest czarno białe. A jeżeli Ty omijając rower, ryzykując zerwanie lusterka to albo jeździć GMC albo masz 70 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
NibyDlaczego
@YaniepaweleXD:
- Ktoś wrzucił obrazek z małpą i myśli, że jest fajny. Pewnie jakiś debil.
- Pewnie tak.
- O, oczywiście! A nie mówiłem, że debil!?
3
kotnaklawiaturze
3
c.....k
c.....k
3