Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brmstufldigart: a deadmau5 jebnął sobie ferrari na różowo z nyan catem, wiesz dlaczego? bo to jego ferrari i miał na to ochotę, tak samo to ciało należy do tej laski i miała ochotę jebnąć sobie tatuaż na łapie. mogę się założyć, że ostatnie o czym myślała jak go robiła to czy będzie się podobać jakimś nerdom z internetu.
  • Odpowiedz
@vasil: masz rację.Tylko widzisz Istebna tacy ludzie którzy robią że swoim ciałem co im się podoba i nie przejmują się zdaniem innych :) klucz to samemu sobie się podobać
  • Odpowiedz
@Husi: a kto pisze o przejmowaniu się czyimś zdaniem? To Ty już dopowiadasz sobie i wręcz wmawiasz innym, ze znasz tą osobę i wiesz dokladnie, ze tak jest. Nie to, ze wlasnie czesto jest odwrotnie, bo ludzie wyrazajac się czy tak samo jak publikujac setki selfie lecza kompleksy, by wzmonić przekonanie swojej osoby i zatuszować swoje słabości, ale spoko... stawiaj na piedestał ludzi, tylko dlatego, że krzyczą głosniej.
  • Odpowiedz
@koloman: i co z tego? nadal to zmusza Cię do takiej pieniaczki, ze ktos mowi, ze to nie jest ladne? czy dlatego,ze zrobila sobie na ciele zmusza bym mowil - ladne? Nie. ONa zrobila, a inni oceniaja.
  • Odpowiedz
@Husi: o coz.. jakie to bylo oczywiste xD i tu wlasnie orka samego siebie, bronic wlasnego poletka, bo jak to.. ktos atakuje ludzi, ktorzy są jak ja.. od wlasnie jest ten kompleks, ktory mowilem, a Ty poczules sie, dlatego zaregowales :)
  • Odpowiedz
@vasil: uważasz że mam jakiś kompleks i przez to się dziaram?Idąc tym tokiem myślenia ludzie na siłowni ćwiczą też tylko z tego powodu?
  • Odpowiedz