Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +15
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +1
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Oho, widzę że kogoś dupka zapiekła. Słaby bait. Nvidia robi teraz dobre top-endowe grafiki, AMD średniaki. #takaprawda i nie ma co się kłócić. PCMasterRace zawsze miało za zadanie łączyć ludzi, a nie dzielić. Pozdrawiam cieplutko.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko się nie zesraj.
Nie, pcmasterrace nie działa tak jak myślisz.
Pcmasterrace NIGDY nie miało założenia: masz #!$%@? sprzęt, to jesteś peasantem. - tylko i7/1080 SLI itd.
Pcmasterrace zawsze miało na celu uświadomienie, że konsola jest gorszą platformą do gamingu.
I nie ważne czy ktoś gra na kompie typu "potato masher" czy na Xeonie 64GB ram i 4x 1080.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide
Doucz się, to wtedy możemy podyskutować.
P.S. Wyśmiewanie kogoś, bo
Nie. Wyśmiewanie głupoty ludzi, którzy twierdzą, że nie ma różnicy między 30fps a 60fps, że PS4 Pro wspiera upscale'owane """4K""" i inne bujdy, to co innego, niż wyśmiewanie się z ludzi, których po prostu nie stać na top endowe buildy o których ci już tłumaczyłem. Wcale nie jest śmieszne, że kogoś nie stać na kompa. Śmieszne jest często tłumaczenie jak wyżej.
Już mówiłem: doucz się, to możemy dyskutować.
Założenia pcmasterrace:
Zaorane, zasiane, zebrane i sprzedane na wolnym rynku.
@Raffael:
Jedyna słuszna wg niego xD
wysmiewanie, ze kogos nie stac na top highendowy PC i ma low endowy pc wyswietlajacy biedne 30 fps jest karygodne
hipokryzja
Gdzie ja wyśmiałem kogoś że ma biedną konsolę? Wyśmiewam tylko #!$%@? konsolowców w stylu "ludzkie oko nie widzi więcej niż 30 fps".
PCMR polega na wywyzszaniu glorious PC i 60 fps w 4k nad peasants console i ich bieda 720p i 30 fps. Kazdy pcmr okazuje to, w ten sposob ze wysmiewa konsolowcow ze musza grac na gowno 30 fps kiedy oni sami moga sobie pozwolic na duzo wiecej.
XDDD
Weź ty #!$%@? przeczytaj w końcu ten poradnik na reddicie, bo naprawdę nie wiesz czym jest pcmasterrace.
Nie jest mój, tylko właśnie z subreddita PCMasterRace. Nie znasz się, skończyłem już z tobą dyskusję - EOT.