Wpis z mikrobloga

@Desann:
Tylko się nie zesraj.
Nie, pcmasterrace nie działa tak jak myślisz.
Pcmasterrace NIGDY nie miało założenia: masz #!$%@? sprzęt, to jesteś peasantem. - tylko i7/1080 SLI itd.
Pcmasterrace zawsze miało na celu uświadomienie, że konsola jest gorszą platformą do gamingu.
I nie ważne czy ktoś gra na kompie typu "potato masher" czy na Xeonie 64GB ram i 4x 1080.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide
Doucz się, to wtedy możemy podyskutować.
P.S. Wyśmiewanie kogoś, bo
@Christophy: czyli wyśmiewanie kogos ze ma konsole jest ok ale wysmiewanie kogos kto ma slabego pc juz nie? Nawet jesli ta smieszna konsola jest mocniejsza od slabego pc? I nie obchodzi mnie co piszą przegrywy z reddita.
@Desann:
Nie. Wyśmiewanie głupoty ludzi, którzy twierdzą, że nie ma różnicy między 30fps a 60fps, że PS4 Pro wspiera upscale'owane """4K""" i inne bujdy, to co innego, niż wyśmiewanie się z ludzi, których po prostu nie stać na top endowe buildy o których ci już tłumaczyłem. Wcale nie jest śmieszne, że kogoś nie stać na kompa. Śmieszne jest często tłumaczenie jak wyżej.
Już mówiłem: doucz się, to możemy dyskutować.
Założenia pcmasterrace:
@Christophy: wysmiewanie, ze kogos nie stac na PC i ma biedna konsole za 1k wyswietlajaca biedne 30 fps jest w porzadku
wysmiewanie, ze kogos nie stac na top highendowy PC i ma low endowy pc wyswietlajacy biedne 30 fps jest karygodne

hipokryzja
@Christophy: nie na tym polega promowanie PC master race.
PCMR polega na wywyzszaniu glorious PC i 60 fps w 4k nad peasants console i ich bieda 720p i 30 fps. Kazdy pcmr okazuje to, w ten sposob ze wysmiewa konsolowcow ze musza grac na gowno 30 fps kiedy oni sami moga sobie pozwolic na duzo wiecej.