Mireczki, zauważyliście pewna zależność ? Wszyscy mówią, że loszki to #!$%@? - ale teraz popatrzcie na poważnie. Sięgnięcie pamięcią swoje znajome. Ile z nich ma jakiekolwiek zainteresowania? (Zainteresowania - czyli nie oglądanie seriali, słuchanie muzyki i inne gówno) Może z 5-10% rzeczywiście może o sobie powiedzieć, że ma jakieś hobby. Reszta jest zajęta siedzeniem na dupie (btw. Nienajlepszej z resztą) i #!$%@? lodów, czekolad czy innego żarcia po to, żeby potem #!$%@?ć go więcej podczas plakania, jakie to one są #!$%@? grube i nikt ich nie chce. Takie grube bydle z inteligencją równa hajsownika uważa się na dodatek za nie wiadomo jaką #!$%@? księżniczkę, myśląc, że wszystko się jej należy. Zapytajcie swoich ziomków jakie mają zainteresowania. Odpowiedzi udzieli ci ponad 90%. Nawet #!$%@? spasłe piwniczaki będą się znali na komputerach, technologiach czy innym nowoczesnym gównie. Ziomki od siłowni będą się znali na anatomii czy innej fizjoterapii. Duża część będzie się interesowała sportem - regularnie chodzi na treningi, by być w danej dziedzinie lepszy. A lochy ? XD No #!$%@?, zapytaj, co robią w wolnym czasie. -no ja oglądam Warsaw Shore -no ja słucham muzyki -no ja sram psa jak sra Kuuuurwaaaaa Czasami jakaś odpowie "interesuje się filmami " Zapytasz taka: "o, uczysz się na ten temat ? Masz jakieś wyróżnione , szczególnie ciekawe gatunki ? Cokolwiek?" -nieeee, lubię oglądać komedie romantyczne" Jeszcze inna locha powie : "interesuje się muzyką" Zapytasz : "ksztalcisz sie w tym kierunku? Uczysz się na czymś grać? Może fascynują cię barwy śpiewu?" -nieeee, lubię po prostu słuchać Beyonce czy innego popowego gówna No ja #!$%@?. Spójrzcie nawet na profile na FB starszych ludzi. Mężczyźni - wypowiadają się na tematy polityczne, religijne, filozoficzne, interesują sir wieloma rzeczami na tematy wokół nich. Stare Grażyny - lajkuja #!$%@? milion stron z psami, kotami, kwiatami i innym #!$%@?, co ani je w żadne sposób nie rozwija, ani nie zmusza do jakiegokolwiek myślenia. Czy kobiety to w 90 przypadków to głupie kubły na spermę, bez zainteresowan, które kombinują tylko, jak się wbić na bolca Anona 1, żeby Anon 2 się nie dowiedział? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Wy wszyscy skonczcie pierniczyć jak potłuczeni xD Kobieta jest zawsze w związku z kimś kto jej najwięcej zaoferuje. Ma zawsze jakieś opcje do wyboru i wybiera tego kto da jej najwięcej. Z tego jego "dawania" (jego oferty, nie jej) powstaje jej przywiązanie i dzięki temu potrafi uprawiać seks, mówiąc że to miłość. Ona tak naprawdę kocha za to co on daje, a ona nie musi nic dawać, bo to nie ona jets
@Lapidarny: W sumie to facet, który śledzi ten cały ściek na fb też zapewne inteligencją nie grzeszy :D Bo przecież mógłby w tym czasie siedzieć na wypoku i szukać jakiegoś wartościowego contentu, oczywiście naukowego. Broń boże jakaś muzyka xD No chyba, że ma zainstalowanego Abletona/FL Studio itp. Wtedy ewentualnie może się tym interesować. Poza tym myślę, że pasją trzeba zarażać, wiedzę trzeba przekazywać dalej, a nie ciągle wydawać osąd o
@foundead: Opisałeś moją byłą xD Miała borderline, ale to co ona #!$%@?ła to tak z 99999x bardziej zintensyfikowane zachowania których dałeś przykład + setki bonusów. Wytrzymałem 4,5 roku
@Gurdebele: Miała zdiagnozowany border? Kobiety border to po prostu te które mają najbardziej zintesyfikowane emocjonalne zachowania (KOBIECE). Gratki za 4,5 roku. Ja miałem nie borderkę, a narcyzkę i tak 2 lata, a skroiła mnie niemiłosiernie i oczywiście obróciła kota ogonem na końcu że wszystko jest moją winą, a jej złe uczynki jak zdrada obróciła tak że były super, typu szukaniem miłości... której u mnie nie zaznała. A ile dla niej
@foundead border + depresja. Ogólnie lepiej być samemu niż znosić takie karuzele, takie błyskawiczne nagłe, skrajne zmiany nastroju, akcje o byle co, nochodzenie w domu, rzucanie kamieniami w okno, darcie ryja pod oknami, szantarze, szarpanki bo nie wyjdzie ci z domu, panie, #!$%@?, jak se przypominam to się zastanawiam nad sobą co też mnie nakłoniło żeby tyle czasu marnować ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
Wszyscy mówią, że loszki to #!$%@? - ale teraz popatrzcie na poważnie.
Sięgnięcie pamięcią swoje znajome. Ile z nich ma jakiekolwiek zainteresowania? (Zainteresowania - czyli nie oglądanie seriali, słuchanie muzyki i inne gówno)
Może z 5-10% rzeczywiście może o sobie powiedzieć, że ma jakieś hobby.
Reszta jest zajęta siedzeniem na dupie (btw. Nienajlepszej z resztą) i #!$%@? lodów, czekolad czy innego żarcia po to, żeby potem #!$%@?ć go więcej podczas plakania, jakie to one są #!$%@? grube i nikt ich nie chce.
Takie grube bydle z inteligencją równa hajsownika uważa się na dodatek za nie wiadomo jaką #!$%@? księżniczkę, myśląc, że wszystko się jej należy.
Zapytajcie swoich ziomków jakie mają zainteresowania.
Odpowiedzi udzieli ci ponad 90%.
Nawet #!$%@? spasłe piwniczaki będą się znali na komputerach, technologiach czy innym nowoczesnym gównie. Ziomki od siłowni będą się znali na anatomii czy innej fizjoterapii. Duża część będzie się interesowała sportem - regularnie chodzi na treningi, by być w danej dziedzinie lepszy.
A lochy ? XD No #!$%@?, zapytaj, co robią w wolnym czasie.
-no ja oglądam Warsaw Shore
-no ja słucham muzyki
-no ja sram psa jak sra
Kuuuurwaaaaa
Czasami jakaś odpowie "interesuje się filmami "
Zapytasz taka: "o, uczysz się na ten temat ? Masz jakieś wyróżnione , szczególnie ciekawe gatunki ? Cokolwiek?"
-nieeee, lubię oglądać komedie romantyczne"
Jeszcze inna locha powie : "interesuje się muzyką"
Zapytasz : "ksztalcisz sie w tym kierunku? Uczysz się na czymś grać? Może fascynują cię barwy śpiewu?"
-nieeee, lubię po prostu słuchać Beyonce czy innego popowego gówna
No ja #!$%@?.
Spójrzcie nawet na profile na FB starszych ludzi.
Mężczyźni - wypowiadają się na tematy polityczne, religijne, filozoficzne, interesują sir wieloma rzeczami na tematy wokół nich.
Stare Grażyny - lajkuja #!$%@? milion stron z psami, kotami, kwiatami i innym #!$%@?, co ani je w żadne sposób nie rozwija, ani nie zmusza do jakiegokolwiek myślenia.
Czy kobiety to w 90 przypadków to głupie kubły na spermę, bez zainteresowan, które kombinują tylko, jak się wbić na bolca Anona 1, żeby Anon 2 się nie dowiedział?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
#oswiadczenie #rozowepaski #niebieskiepaski #pasta #logikarozowychpaskow #pdk
z inteligencja hajsownika xDDDDDD