Aktywne Wpisy
karol-blabert +585
Garztam +6
Siemka.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Wszyscy mówią, że loszki to k---y - ale teraz popatrzcie na poważnie.
Sięgnięcie pamięcią swoje znajome. Ile z nich ma jakiekolwiek zainteresowania? (Zainteresowania - czyli nie oglądanie seriali, słuchanie muzyki i inne g---o)
Może z 5-10% rzeczywiście może o sobie powiedzieć, że ma jakieś hobby.
Reszta jest zajęta siedzeniem na dupie (btw. Nienajlepszej z resztą) i o-----------m lodów, czekolad czy innego żarcia po to, żeby potem w--------ć go więcej podczas plakania, jakie to one są k---a grube i nikt ich nie chce.
Takie grube bydle z inteligencją równa hajsownika uważa się na dodatek za nie wiadomo jaką k---a księżniczkę, myśląc, że wszystko się jej należy.
Zapytajcie swoich ziomków jakie mają zainteresowania.
Odpowiedzi udzieli ci ponad 90%.
Nawet j----e spasłe piwniczaki będą się znali na komputerach, technologiach czy innym nowoczesnym gównie. Ziomki od siłowni będą się znali na anatomii czy innej fizjoterapii. Duża część będzie się interesowała sportem - regularnie chodzi na treningi, by być w danej dziedzinie lepszy.
A lochy ? XD No k---a, zapytaj, co robią w wolnym czasie.
-no ja oglądam Warsaw Shore
-no ja słucham muzyki
-no ja sram psa jak sra
Kuuuurwaaaaa
Czasami jakaś odpowie "interesuje się filmami "
Zapytasz taka: "o, uczysz się na ten temat ? Masz jakieś wyróżnione , szczególnie ciekawe gatunki ? Cokolwiek?"
-nieeee, lubię oglądać komedie romantyczne"
Jeszcze inna locha powie : "interesuje się muzyką"
Zapytasz : "ksztalcisz sie w tym kierunku? Uczysz się na czymś grać? Może fascynują cię barwy śpiewu?"
-nieeee, lubię po prostu słuchać Beyonce czy innego popowego gówna
No ja p------e.
Spójrzcie nawet na profile na FB starszych ludzi.
Mężczyźni - wypowiadają się na tematy polityczne, religijne, filozoficzne, interesują sir wieloma rzeczami na tematy wokół nich.
Stare Grażyny - lajkuja k---a milion stron z psami, kotami, kwiatami i innym chujstwem, co ani je w żadne sposób nie rozwija, ani nie zmusza do jakiegokolwiek myślenia.
Czy kobiety to w 90 przypadków to głupie kubły na spermę, bez zainteresowan, które kombinują tylko, jak się wbić na bolca Anona 1, żeby Anon 2 się nie dowiedział?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
#oswiadczenie #rozowepaski #niebieskiepaski #pasta #logikarozowychpaskow #pdk
@foundead: jak w punkt XD
Albo kobieta coś od Ciebie chce, a potem gdy to zrobisz, to ma Cię w dupie i taktuje jak g---o. Same nie wiedzą czego chcą.
Frustrujące też w relacjach
@Cowiekmaupa_zbrodniaszwojenny: I ten jeden wyrywek zdania stanowi dla każdej kobiety narcystyczne samopotwierdzenie, że jednak ona należy do tej wąskiej, wyjątkowej grupy.
Bez badań, które notabene są fizycznie niemożliwe do przeprowadzenia, nie da się tego jednoznacznie potwierdzić.
Właśnie ta niepewność daje sporej części rozowych podstawę do twierdzenia, że "jest inna".
Byłem "nice guyem", "white knightem" i romantykiem, i jeszcze jest trochę tego we mnie, lecz spotkanie się z rzeczywistością konsekwentnie i skutecznie utwierdza mnie w
Te 3 cechy to wszystkie nasze wymagania co do charakteru, czyli żadne xD Ok, jeszcze przydałyby się te szanujące, ale im z trudem przychodzi szanowanie samej siebie, a co dopiero innych, wywlekających uczucia, czy jakichś zasad (bo są chwiejne i zmienne). Szanują tylko silniejszych, władczych, mających wpływy. Jak sie jest z natury beta, to mozna troche to imitować, co zwiększy licznik seksu, ale niekoniecznie miłości. Testy i tak będa. I tak bedzie prowokowanie. I tak beda proby obnizenia samooceny, krytyki, fochów, niezadowolenia, wiec z miloscia to niewiele wspolnego ma, ale kobieta potrafi sobie wszystko co zrobi wytlumaczyc na swoja korzysc, nawet jak bedzie największą szują i gnidą.
@Shanny: To tez sa zainteresowania rownie dobre, a czasem nawet lepsze co np. elektronika. Nikt tego kobietom nie ujmuje. Tylko ile kobiet rzeczywiscie interesuje sie jezdziectwem, albo chocby kultura wschodu?
Przejedz sie po facebooku i zobacz jaki odsetek kobiet interesuje sie czyms w stylu sztuki wschodniej, a jezeli juz znajdziesz taka, to mozesz
@KrzLis: Nigdzie ale to niesamowicie w---------e jak ktos co 5 minut zmienia zdanie. Chce tego, potem tego, potem znowu co innego itak kreci czlowiekiem jak smiglem. Podobnie jest z uczuciami. Jak kobieta ma byc wierna jak nie umie sobie postanowic czegos i sie tego trzymac? Miotaja nia rozne emocje ktorych nie potrafi kontrolowac. Podobnie z celami zyciowymi. To duze