Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PyraPrzeznaczenia: Rzekomy powód to "Atakuje mnie, atakuje innych". Klasyczna zagrywka - najpierw jakiś głupiec pomawia o rasizm a wytykanie mu w odpowiedzi jego bredni i manipulacji jest rzekomym "atakiem". Pewnie chodziło o fragment "wbij sobie do pustego lewackiego łba". Tylko delikatne ustosunkowanie się na tak bardzo kłamliwe zarzuty nic nie daje.

To nie pierwszy raz, gdy najpierw jakiś głupiec atakuje i pomawia a potem zgłasza odpowiedź jako atakującą jego.
  • Odpowiedz
wytykanie mu w odpowiedzi jego bredni i manipulacji jest atakiem

@MiKeyCo: Nie. Atakowaniem był ten fragment o pustym lewackim łbie a nie wytknięcie manipulacji. W samym wytknięciu manipulacji nie było nic złego. Jak napiszesz coś mega mądrego i zakończysz to jakimś bardzo nieuprzejmym zwrotem to moderator to kasuje nie dlatego że nie lubi mądrych rzeczy tylko dlatego że kogoś obraziłeś.

Jak ktoś Cię atakuje to też to zgłaszaj. A jak
  • Odpowiedz
Jak ktoś Cię atakuje to też to zgłaszaj.

@PyraPrzeznaczenia: Nie mam ochoty. Mam awersję do jakiejkolwiek cenzury, nawet ze szlachetnych pobudek, bo szybko się deprawuje i wynaturza. Do tej pory zgłosiłem tylko kilka razy wyłącznie testując mechanizm. Last but not least, nie mam zaufania do moderacji, zbyt wiele było dowodów stronniczości.
  • Odpowiedz