Aktywne Wpisy
tomosano +193
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.0% (1572)
- jeszcze jak 14.4% (492)
- Nie 29.6% (1010)
- alkohol to moje paliwo 10.0% (343)
Anonek463 +878
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Straszny kanał :/
Dzisiejszego wieczoru zdradziłem dziewczynę z którą jestem 4 lata i za kilka miesięcy chciałem się oświadczyć. Mieszkamy razem od 2 lat a ona studiuje zaocznie w innym mieście. Pojechała na zajęcia a ja zrobiłem małą imprezkę ze znajomymi. Była moja dobra koleżanka i alkohol nam odbił do głowy trochę. Seksu nie było ale pocałunki i macanki owszem. Źle się z tym czuję i nie wiem co zrobić. Wiem, że jak się przyznam to będzie koniec.Wiem, że więcej tego nie zrobię....
#zwiazki #zdrada
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Co zrobić?
@AnonimoweMirkoWyznania: Zrobisz.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak ci na niej zależy to przyznaj się. Nie zmarnujesz jej życia, a jest choć promil szansy, że ci wybaczy.
Chciałbyś całe życie przeżyć w kłamstwie i świadomości że jednak jesteś zwyczajna szmata i okłamujesz kogoś kogo niby kochasz?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie jeśli OP się nie ogarnął, a dalej w to brnął po pierwszym kontakcie, po dotyku był pocałunek,
@kondziorakrobata: są
Deal with it. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@InsaneMaiden: Ciekawa logika;) Od ilu jednostek alkoholu i gdzie zaczynają się macanki? Pocałunek po browarze to jeszcze zdrada, a włożenie ręki w cudze majtki po pięciu kieliszkach już nie?;)
@TaoHosts: Skąd wniosek, że nie mam w was wiary?;)
Rzadko mi się udaje. :P
Napisałbym coś, ale nie będę drażnił. ( ͡° ͜ʖ ͡°)