jak nazywa sie taki otwierak? podobno w sklepach medycznych mozna dostac, ale jeszcze na taki nie trafilem(pokazujac zdjecie) a nie wiem o co pytac. Kiedys mialem miekki i cieniutki ale mi sie zlamal, zamowilem nowy zestaw i okazaly sie 2x grubsze/twardsze.
@wielbiciel_dzemu_truskawkowego: szybki googling i stwierdzam, ze te szpatulki to chyba jedyna rzecz w medycynie, ktorej nikt nie nadal jeszcze zadnego eponimu. Dzieki, juz wiem w ktore miejsce naszczam w naukowym swiecie. (✌゚∀゚)☞
@Precypitat: @tahti: @tomut: @Precypitat: znalazlem, dziekuje pieknie :) jakby kogos interesowalo czy znalazlem dobre narzedzie to pisac priv za jakies 3-4 dni
@kornik20082: @kornik20082: z ali sa tanie ale bardzo twarde i grube, nie nadaja sie do obudow miekkich/ciasno zamknietych. za 8zl ze znanego portalu aukcyjnego
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
jak nazywa sie taki otwierak? podobno w sklepach medycznych mozna dostac, ale jeszcze na taki nie trafilem(pokazujac zdjecie) a nie wiem o co pytac. Kiedys mialem miekki i cieniutki ale mi sie zlamal, zamowilem nowy zestaw i okazaly sie 2x grubsze/twardsze.
źródło: comment_8MlIRQJ7w7jQDAqlz5utAhRyvFPrUMYs.jpg
Pobierz@Precypitat: znalazlem, dziekuje pieknie :) jakby kogos interesowalo czy znalazlem dobre narzedzie to pisac priv za jakies 3-4 dni
Komentarz usunięty przez autora