Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +2
Uprawianie seksu z dwoma kobietami brzmi wspaniale, ale jest męczące na dłuższą metę.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.

ibleedforyou +7
Wciągnęłam się w czytanie czegoś

Dzwoniłem do nich ale twierdzą że to nie ich nr.. #goldway #xiaomi #alipaczka
@astronic: Nie mów, że podałeś im numer z literką P
Edit: Popytaj po sąsiadach czy nikt nie odebrał.
https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=04561070690020&p2=&p3=&p4=&p5=&p6=&p7=&p8=&p9=&p10=
@astronic:
Odebrałeś i tyle.
Obszedłem najbliższe sąsiedztwo, u nikogo nie było kuriera.. Jak to możliwe że ktoś podpisał się moim nazwiskiem i odebrał paczkę. Dzwoniłem do DPD, a tam twierdzą że wszystko jest ok, paczka dostarczona.
Reklamowałem buty. Sklep odesłał mi reklamację nie informując mnie o tym zapewne myśląc, że kurier zadzwoni i się dowiem. Paczkę odebrałem po 13 dniach od dostarczenia jej do warzywniaka.. a to wszystko tylko dlatego, że moja koleżanka odbierała swoją paczkę od DPD(ten sam warzywniak - ona dostała smsa). Ja od DPD zero informacji o paczce, zero smsów telefonów. Po prostu ty
Dzwoń na infolinię i podaj nr przesyłki. U mnie Pani sprawdziła i powiedziała że Paczka od 13 dni czeka w warzywniaku :D i że w takiej sytuacji wskazana jest skarga na kuriera napisałęm i cisza ;D
Jutro mam nadzieję że będzie miało miejsce dostarczenie przesyłki :/ macie jakieś porady czy można coś zrobić w tej sprawie ? czy raczej po przesyłce ?
Komentarz usunięty przez autora