Aktywne Wpisy
Moseva +143
Nie możesz sobie po prostu przechorować wirusa i leżeć z ciepłą herbatą i książką, tylko musisz naganiać ludzi na piramidę i nazywasz to wolnością? (╯︵╰,)
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
Lewusx +14
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Potrzebuje wykonać kilka prostych, realistycznych renderów. Chodzi generalnie o wizualizację produktu.
Jestem na etapie nauki modelowania, ogarniam sketchupa, inventora i solida trochę więc stwierdziłem, że jeżeli ma być profesjonalnie to skorzystam z #3dsmax .
No i ogólnie tutoriali odnośnie modelowania jest milion. Nauka będzie żmudna ale mam nadzieję, że kiedyś się to zwróci.
Chcąc jednak znaleźć jakiś sensowny poradnik odnośnie fotorealistycznego renderowania, każdy renderuje w #vray ewentualnie #mental
Niestety nie mogę sobie pozwolić na zakup licencji ( ͡° ͜ʖ ͡°), studencka też kosztuje parę złotych.
No i tutaj moje #pytanie, do ludzi ogarniętych w #3d #grafika #grafika3d
Czy jest względnie realne wykonanie realistycznego renderu wbudowanym w 3ds maxa silnikiem renderującym? Ewentualnie takim, który oferuje darmową, studencką licencję :D
Chętnie też przygarnę linki do jakichś rzeczowych tutoriali. Najlepiej w języku polskim :)
Jeżeli chcesz być full legit to kupujesz Corone do 3dsa, która chyba jest w abonamencie miesięcznym. Kosztuje to ze 100-120 zł za miesiąc a wizualizacje produktu nie powinny odstawać poziomem od vraya, a może nawet będzie Ci łatwiej.
No teoretycznie nie moge uzyc go komercyjnie... Ale moze nikt sie nie zorientuje xd