Wpis z mikrobloga

Na stronie fiata pojawił się konfigurator Tipo kombi. Za najtańszą wersję z fabrycznym LPG trzeba dać tylko 62 900 zł () Oj coś czuję, że Fiat znowu zawojuje Polskę.

1.4 T-Jet 16v 120 KM Skrzynia manualna ZUŻYCIE PALIWA CYKL MIEJSKI (I/100km) 8.2 (11.4 LPG) ZUŻYCIE PALIWA CYKL MIESZANY (I/100km) 6.3 (8.3 LPG) ZUŻYCIE PALIWA CYKL POZAMIEJSKI (I/100km) 5.2 (6.5 LPG).

W wyposażeniu ta najtańsza wersja ma:

Centralny zamek z pilotem w kluczyku
Kolumna kierownicy z regulacją w dwóch płaszczyznach
Elektrycznie sterowane szyby tylne
Klimatyzacja manualna
Elektrycznie sterowane szyby przednie
Lusterka zewnętrzne elektrycznie sterowane i podgrzewane
Wspomaganie kierownicy (elektryczne) Dualdrive
Dzielona tylna kanapa
Centralny zamek
System monitorowania ciśnienia powietrza w oponach (TPMS)
Fotel kierowcy z regulacją wysokości
Fix&Go - zestaw do naprawy opon ze sprężarką (wyklucza koło zapasowe)
Czujnik temperatury zewnętrznej
Konfigurowalna podłoga bagażnika Cargo Magic Space
Zderzaki lakierowane w kolorze nadwozia
Relingi dachowe
Zderzaki w kolorze nadwozia
Bezpieczeństwo:
ABS
Zagłówki tylne
System ESC, Panic Brake Assist, TC, DTC, ERM, Hill Hold Control
Poduszka powietrzna kierowcy
Poduszka powietrzna pasażera
Poduszki powietrzne boczne
Poduszki powietrzne kurtynowe
Światła do jazdy dziennej
Radio UConnect z portami USB oraz AUX, 4 głośniki

#oswiadczenie #fiat #samochody #motoryzacja #lpg
pogop - Na stronie fiata pojawił się konfigurator Tipo kombi. Za najtańszą wersję z f...

źródło: comment_IUhWcbu8PJwPZxkeuhkBDTT2yDMURSZj.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale z ciebie frustrat ze usuwasz wypisy goscia ktory zasugerowal ze za 5k wiekcej mozna miec aurisa kombi

bo to zwyczajne #60groszyzawpis (w wykonaniu OPa)

@Catch_UP: @heater: Przecież gość sam usunął, ja nawet nie widziałem co tam napisał XD
  • Odpowiedz
Ej co to się dzieje na tym mirko? Sprytne reklamy w sumie moderacjo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Który to już wpis o tym jaki to ten Fiat wspaniały, tani, przepiękny i z wnętrzem tak dobrym jak w dwa razy droższej Alfie... Ehh
  • Odpowiedz
@pogop: Najbardziej intryguje mnie to że ceny sedana zaczynają się od 43,2 tys, a hatchbacka od 49,9 tys zł, to oznacza że aby dostać mniejszą wersję nadwoziową tego samego auta trzeba DOPŁACIĆ 6700. Włoska Logika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kkk___: Tanie, nowe auto, w konkurencyjnej konfiguracji. Tylko tyle ile może i powinien fiat zaoferować. No ale wiadomo, że lepiej dołożyć chociaż 100k i kupić używanego (tu wstaw markę, którą lubisz). Bo nie chodzi o udany model, dobry stosunek cena/oferowany komfort, ale o MARKE.
  • Odpowiedz
  • 18
@pogop
@heater
@Catch_UP

Świat schodzi na psy!
Dziś pewna znana marka samochodowa zaproponowała mi auto, w zamian za to miałem na wykopie, zareklamować jakiś samochód. Oczywiście odmówiłem, gdyż jestem osobą o wysokiej kulturze i silnej woli, tak silnej jak strefy zgniotu nowego Fiata Tipo, super oszczędnego z instalacją LPG, najlepszego w swojej klasie, za jedyne 62 900zł. (
  • Odpowiedz
@pogop: Dziwne te konfiguratory. NA stronie głównej reklama, że SEDAN za 43200 a mi podstawa w konfiguratorze wychodzi za 43700. HAtchback najtaniej za 53 k pomimo reklamy na głównej na 49900. Strasznie duża różnica w cenie między sedanem a hb. Dziwne. Hb najbardziej chodliwe teoretycznie. Szkoda, że to nei liftback wtedy skoda miała by pozamiatany rynek xDDD a włosi by nie wyrabiali z produkcją

BTw to ejst segment C dla
  • Odpowiedz
@pogop: czy wiadomo coś o kosztach serwisowania? Polecam poczytac tez opinie o Tipo na autocentrum. Wychodza pierwsze bolaczki po roku sedana. Tez zastanawiam się nad kupnem Tipo SW, ale myslalem nad wersja Lounge z pakietem Tech i Style. Cena na konfiguratorze wychodzi 83k...
  • Odpowiedz