Wpis z mikrobloga

Znacie ten typ #zwiazki co nie?
Oo, tacy dopasowani, no lustrzane odbicia, znalazłem siebie wśród drugiej płci i pokochałem z wzajemnością.
Razem na festiwale muzyczne, wspólne foteczki na insta, jak to jeżdżą autem po Polsce, itd. itd.
A potem tworzą niemal najbardziej możliwe toksyczne związki XDDD

#rozkminy #rozowepaski #niebieskiepaski
splndid - Znacie ten typ #zwiazki co nie? 
Oo, tacy dopasowani, no lustrzane odbicia...

źródło: comment_ENjSqOha0Hy8Epbd3Daz6c8VrU3DHmHb.jpg

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@splndid: p---------e, nie wiem ile bym dał żeby dziewczyna lubiła taką muzykę i festiwale jak ja, albo wolała wydawać pieniądze na podróże zamiast na co innego itd.
To o czym piszesz to social media a raczej ich nagminne używanie, to jest trochę inny temat.
  • Odpowiedz
@fanatic: To o czym piszę to ci "sołlmejtsi", którzy na siłę pokazują jak to zajebiście pasujo i są jednym człowiekiem w dwóch odsłonach, a tak naprawdę o----------ą sceny przy wielu okazjach.
  • Odpowiedz
@splndid: @splndid: p---------e, jak masz osobę przy ktorej nie irytuje cie cisza, jestes w stanie jeździć z nia na festiwale muzyczne i sie wspólnie zajebiscie bawić itp to jest wlasnie miłość.
  • Odpowiedz
  • 1
@splndid A po co się przejmować takimi sprawami? Ty sobie żyjesz tu, oni tam. Czy ich życie ma jakiś wpływ na Ciebie? Po jaką cholerę się tym interesować, jeśli Cię to denerwuje?

• Odpowiedz
@splndid: Coś w tym jest. Już sam fakt, że epatują w internetach swoim życiem bardzo osobistym, tymi pozowanymi i retuszowanymi fotkami, świadczy o ich powierzchowności, pustce i fascynacji tępymi celebrytami. A takie podwójne stężenie głupoty raczej dobrze nie rokuje. Poza tym jak ktoś jest naprawdę szczęśliwy w swoim związku to nie musi nachalnie sobie oraz wszystkim wokół tego udowadniać. Czasem, obserwując takich atencjuszy, mam wrażenie że jednostką miary wartości ich
  • Odpowiedz
Znacie ten typ #przegryw co nie?
Oo, tacy szydercy, no istota doskonalosci, lubie oceniac ludzi na podstawie powierzchownego wrazenia.
Postowanie wzbudzajace dyskusje, nasmiewanie sie z ludzi, tych ktorymi sie nie jest itd. itd.
A potem jak sie orientuja ze sa w duzo gorszej sytuacji niz wiekszosc wysmiewanych modeli dopiero zastanawiaja sie nad soba i swoim wlasnym zyciem ale jest za pozno XDDD
  • Odpowiedz
@Krzakol: Ok, inaczej. Dla ciebie każdy kto ma własne zdanie na ten temat i wyraża się krytycznie o tego typu ludziach, których na dodatek zna bo zwykle ma ich dość sporo w swoim otoczeniu, jest przegrywem?
  • Odpowiedz
@splndid: Najbardziej się z tego zaśmiałem, bo jeszcze ponad rok temu sam tworzyłem taki związek, że wszystkie foty razem, wyjazdy razem, no wszystko xd Zaczął się robić taki toksyk i patola, że ja p------e. Nie będę się rozpisywał, bo każdy człowiek, który nie mieszka w piwnicy wie co to jest doskonale xd Na szczęście się uwolniłem i niczego nie żałuję, ale ja się już odciąłem, a ona po tych wszystkich
  • Odpowiedz
@weeden: Paradoksalnie to ja zostałem okrzyknięty stulejarzem i piwniczakiem przez to, że wiem jak takie związki wyglądają w towarzystwie i z czym się je je ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczęścia cumplu, bo Ci się należy po tych przejściach!
  • Odpowiedz