Aktywne Wpisy
Antibambino +108
Poznam różową:
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.2% (542)
- Nie 53.8% (806)
- Nie wiem / sprawdzam 10.0% (150)
Nie mogę teraz się skontaktować z mechanikiem, a tutaj na pewno ktoś będzie o tym wiedział.
#motoryzacja #samochody #mechanika
https://www.youtube.com/watch?v=1BiFpSkMbNQ
w praktyce jeśli przed odpaleniem sprawdzisz czy wszystkie płyny są w dobrej ilości, to nic zbytnio się nie stanie jeśli zaraz pojedziesz na wymianę oleju silnikowego.
No i jeśli to benzyna to masz dużą szansę na to, że jest stara i trzeba dolać nowej / dolać dodatku.
Mi sie zdaje ze spuszczajac i tak szlamu z miski nie spuscisz, chcac to dobrze oczyscic trzeba byloby zdjac miske i zobaczyc co tam jest.
Spusczenie oleju i odkręcenie miski olejowej pod blokiem to nie jest żaden wyczyn. Zdejmiesz, wyczyścisz miske szczotą, przepłukasz ekstrakycjna i założysz. Trzeba tylko kupić uszczelniacz pod miskę i można to samemu zrobić.
hamulce, trzymaj reke na recznym :D, trzymaj !!!, to duzo daje, jak reka bedzie czuc to pociagnie, ostatnio jezdzilem z zapowietrzonymi halucami, i swiadom tego dalej ciskalem pedal.
A reka na raczce duzo przyspiesza :D
2-3 lata W GARAŻU to żadna tragedia, nic się nie stanie, możesz mieć problem ze starym paliwem (będzie nierówno pracować), ale możesz to rozwiązać zalewając do pełna nowego ze stacji. Co do ooleju, sprawdź jego poziom, jak jest OK to będzie dobrze. Spróbuj naładować stary akumulator (nie wymieniać), może ożyć.
Co do odpalania długo stojących
kiedyś odpalałem tawrię po kilku latach w garażu . trzeba ją było na hol linka wyciągać z garażu bo o własnych siłach nie wyjechała tak się zastały smary i osie
Dzieki za przypomnienie.