Aktywne Wpisy

lubie-sernik +150
Opuściłem Tajlandie i jestem w Kuala Lumpur w #malezja
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
źródło: 1
Pobierz
Salido +212
Minął 36. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
142 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
153 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
142 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
153 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-27
Pobierz

Opłata wysoka dlaczego nadal wisi?
O siebie dodam, że musimy podziękować tym co blokują SegWit m.in ViaBTC i Rogerowi Verowi za to co się dzieje gdyby nie oni to mielibyśmy bloki po 7 tysięcy transakcji tak jak tu https://www.blocktrail.com/tBTC/block/0000000000001280a3d758cb956e565daffd5af0e6b6723f28e1cbcda0da8652
@kryptopomocnik: właśnie o to mi chodziło wiedziałem, że jest jakiś przelicznik na sat na 1bajt
@koob: to jest jakaś parodia. Niech to się kompletnie zapcha bo inaczej nie ruszymy do przodu.
Jakby nie to to nie stać mnie by było nawet na 1BTC miesięcznie.
źródło: comment_uoxHL160OwpTcoYBDboCsd1HShJNuQ8K.jpg
PobierzTu macie taki przelicznik
Czyli na dzien dzisiejszy wszystkie tranzakcje za ktore placisz pomiedzy 111-171 satoshi za bajt przechodza w ciagu od 0 minut do 35 minut
Bodajze tutaj jezeli sprawdzicie transakce to bedzie napisane jaki ma size w bajtach
Czyli dla mnie optymalną wielkością opłaty będzie np. 121 sathosi na bajt czyli 0.00000121 BTC co w przeliczeniu na KB daje 0,00121 BTC za KB ;) i tę wartość 0,00121 BTC za KB mogę ustawić w programie multibit HD