Wpis z mikrobloga

Ile ja wtedy miałem lat? 18 chyba. Wracając z tego zlotu #filozofia udało mi się usiąść w autokarze koło takiej absurdalnie już wręcz ładnej dziewczyny o nicku flaszka. :D Całą drogę próbowałem jakoś ją zmotywować by przyjechała jeszcze kiedyś do Sopotu :D Japierdzielę jaka to była piękna, mądra dziewczyna. Nie zobaczyłem jej już nigdy więcej. Ciekawe co u ciebie flaszka, dość mocno zauroczyłaś wtedy nas wszystkich :D Ile ty miałaś lat gdy siedzieliśmy obok w autokarze? 16? Japierdzielę byłaś tak fajna, że rzuciłbym wszystko by pójść za tobą. Bez kitu flaszka olałbym swój przystanek, zostawił wszystko i pojechał dalej z tobą chętnie. Ile masz teraz lat? Ze 30 już pewnie. Ciekawe co u ciebie... #mojahistoria
  • 4
@bergero00: w teraźniejszości to ja chcę się zabić. Wolę sobie przypominać jak niezdarnie starałem się flirtować z tą niesamowitą dziewczyną chociaż wiedziałem, że nic z tego bo ona tam z dalekiego południa była. A potem tego samego lata wsiadłem do pociągu do Katowic i spałem na korytarzu bo nie było miejsc i gadałem z takim typem co jechał do jednostki i wyglądał na dość przestraszonego i ukryłem się w tych Katowicach