Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +642
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +6
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Tramwajowe
1. Szybka pętla tramwajowa czyli od przystanku Szopienice Dwór jedziecie do Mysłowic 14 potem na przystanku dworzec wsiadacie do linii 26 i wysiadacie na przystanku Sosnowiec Dworzec PKP. Tam linią 15 ponownie do Dworu
2. Duża pętla tramwajowa. T7 Z Dworca PKP w Katowicach - > T9 z Świętochłowic Mijanki - > T1 z Chebzia Pętli-> T5 z Zabrza Wolności - > T19 z placu Sikorskiego w Bytomiu do dworca PKP w Katowicach
Mieszane
1. T1 z Katowic Rynku - > Jakimkolwiek autobusem z Gliwic Zajezdni do placu Piastów (np A4) - > 80 do Tarnowskie Góry Dworzec —> 5 do Katowice plac Wolności
2. T21 z Dworca w Sosnowcu - > 18 z Huty Katowice - > T15 z Zawodzia Pętli w Katowicach do Dworca
Autobusowe
1. 688 z Brynowa Pętli - > 788 z Tychów Grota Roweckiego - > 77/76 z Wesołej Rynku do Katowic na Aleje Korfantego
2. 37 z Dworca w Katowicach (tam na dole) - > 41 z Dworca w Mikołowie - > 850 z Gliwic placu Piastów - > 820/830 z Dworca w Bytomiu do Katowic
3. 808 z Katowic Piotra Skargi - > 27 z Huty Katowice do Katowic placu Wolności
Ciekawe linie
20, 85, 220/221, 133
#komunikacjamiejska #gop
@sylwke3100: Patologiczna Trasa Wycieczkowa :D
no offence, po prostu mnei to ciekawi
http://www.wedkuje.pl/lowisko,zalew-sosina-w-jaworznie,4453 Da się dojechać z centrum Sosnowca 220 latem a w innych porach roku 220 do dworca w Szczakowej Jaworznie i spacerek ok 2km
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C4%87kowice_(zbiornik_wodny) Tam można z Katowic dojechać 149 i spacerek od przystanku 1,5