M.....Y
M.....Y
https://insider.razerzone.com/index.php

Razer daje 50% zniżki + bonusy do $400 na przedmioty z razerzone (klawiatury juz out of stock :<) postępować zgodnie z instrukcją.
- Niestety tylko dla osób które były zarejestrowane przed 14 stycznia 4:00. Darmowa wysyłka od 59€.
#razer #razerzone #cebuladeals #gaming
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
g.....d
g.....d
@MoroFSKY: nie moje zabawki na razie, więc macie
yif6pg8ab
1
M.....Y
M.....Y
@finam: jak zamówisz powyżej 59 euro masz przesyłkę za darmo
1
Optymistik
1
wladzien
@MoroFSKY: Dzięki wielkie mireczku, Blackwidow Ultimate 2016 za mniej niż 300zł zamówiony :o
1
drakerc
@Optymistik: dzięki, wykorzystane
1
M.....Y
M.....Y
0
finam
finam
@MoroFSKY: 100 zł przesyłka do PL?
0
finam
finam
@MoroFSKY: ok dzięki, myszki na pewno nie potrzebuje ale zastanawiam sie na klawiaturą. tylko nie przemawiają do mnie mechaniczne. mają jakąś niezłą podświetlaną zwykłą?
0
M.....Y
M.....Y
@finam: chyba nie, kiedyś mieli całkiem normalne lycosy bez podswietlenia ale teraz z tego co widze oferta tylko z podswietleniem
0
finam
finam
@MoroFSKY: podświetlenie mi nie przeszkadza jeżeli można wyłączyć a nawet może by się przydało, nie chce mechanicznej bo miałem już jedną i szybko sprzedałem.
0
finam
finam
@PolskiPolakPL: no jest ale RAZER DEATHSTALKER CHROMA - USA out of stock niestety.
0
M.....Y
M.....Y
@finam: wszystkie klawy out of stock ( ͡° ʖ̯ ͡°) tylko uważajcie na niektóre przedmioty i porównajcie ceny z ich rzeczywistą wartością bo są słuchawki za 360 euro które można zrobić na 180 a od ludzi nówka sztuka jest od 100 euro więc trzeba też mieć to na uwadze.
0
finam
finam
@MoroFSKY:
Black widow w edycji stealth jest dostępna teraz i ciągle myślę czy nie wziąć mimo że mechaniczna to podobno cichsza. wiadomo ze ceny trzeba porównać ale słuchawek razera to chyba bym nie wział tak czy siak. xD
0
M.....Y
M.....Y
@finam: nie odpowiada mi ta zieleń ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba pomyślę nad myszką ewentualnie po prostu nie wezmę nic
0
finam
finam
@MoroFSKY: w sumie też nie wiem czy by mi ta klawiatura odpowiadała ale można wziąć i ew sprzedać. :p
0
finam
finam
@gwynebleid: ktoś już użył Twojego kodu jak coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
chomikagresor
@finam: Czy Ty użyłeś już tego kodu? xD Co udało się kupić?
0