Aktywne Wpisy

GangKobry +583
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz
EditorTM +104
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz

Jest błąd w dacie urodzenia w bazie filmu polskiego najwyraźniej.
źródło: comment_7nH5LVNaieqAKhjicNx25NyPCN5nV5P0.jpg
Pobierzjakie groźby xDDDDDD
ludzie trochę luzu, Przecież ona jest dziennikarzem/politykiem. Skoro sama opluwa innych to potem reakcja rodzi reakcje i jej też się dostaje. Oczywiście sytuacja patologiczna godna potępienia ale też nie ma co przesadzać.
źródło: comment_OXeenKxW4rVUEHQvFGye6TwVSwm86Ykd.jpg
Pobierzźródło: comment_hzdkZp8cMZTWOm8fcxtSMW8GZA8yOdU5.jpg
PobierzSzkalujesz osobę o donosicielstwo, nie masz pewności czy to ona, a na poparcie dajesz wyrok sądu, że nie podjęła współpracy? Nawet jeśli kobieta donosiła na samego papieża Piusa, a sąd orzekł, że oświadczenie lustracyjne jest zgodne z prawdą i że nie współpracowała to wyciągnięcie od Ciebie kasy jest dziecinnym figlem.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jest uwikłana we współpracę z SB? Jest.
Przepisałem tylko treść teczek.
A o wyroku dowiedziałem się w zasadzie teraz.
Nigdzie nie napisałem nieprawdy.
Przejrzałem wszystkie dokumenty z teczki, przeczytałem treść jej oświadczeń - do jakich wniosków miałem dojść?
Jest podpisany dokument. Mnie się nie tłumaczyła.
Przykro drogi kolego, ale niestety jesteś w błędzie. Napisałeś, że donosiła i że to jej
@GordonLameman: