@Oppaiconnoisseur: @Chodtok: ja to chce miłości mocno duchowej wiadomo, ale w sferze fizycznej też czuje mocną potrzebę tego jednak, najbardziej właśnie mnie to kręci - odwzajemniony pociąg umysłowy i fizyczny wobec drugiej osoby
bo na początku zrozumiałem że normalnie potrzebujesz bycia kochanym i wgl ale jak sb zwalisz to ci przechodzi i wystarczą ci powiadomki na wypoq a potem się zreflektowałem że chyba chodziło o to że normalnie męczy cię libido ale jak sb zwalisz to zostaje tylko potrzeba bycia kochanym i wgl xd
hmmm no bo u mnie libido nie jest jakimś problemem tzn morze trch tak powiedzmy
@Chodtok: taaaak kocham tę całą ideę pięknej miłości, o której czytam w książkach, ale wiem, że się do tego nie nadaję, że potrzebuję zdecydowanie zbyt użo samotności, żeby być w takim pięknym związku ze wsparciem, partnerstwem, wspólnym robieniem wszystkich rzeczy generalnie walenie nie pomaga na potrzebę bycia kochanym, masz rację. tylko na hehe chcice
w sensie no trch samotności i pobycia ze sb też bym potrzebował wiadomix, ba nawet miałem okazję się przekonać że spędzanie z kimś każdej chwili przez kilka dni z rzędu morze być lekko męczące, no ale jeśli miałbym wybierać pomiędzy tą piękną miłością/związkiem a samotnością to nie zastanawiałbym się nawet przez sekundę
@Chodtok: można se gadać ale to wszystko potem jak się konfrontuje z rzeczywistością to różne rzeczy wychodzą, można siebie samego zaskoczyć, dużo rzeczy się o sobie człowiek dowiaduje
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
no jak jest miłość to i atencja też
@Please_Remember:
Komentarz usunięty przez autora
@Please_Remember:
@Please_Remember:
gurwa wruć xD
co masz na myśli pisząc atencja
@Oppaiconnoisseur:
@Please_Remember:
bo na początku zrozumiałem że normalnie potrzebujesz bycia kochanym i wgl ale jak sb zwalisz to ci przechodzi i wystarczą ci powiadomki na wypoq
a potem się zreflektowałem że chyba chodziło o to że normalnie męczy cię libido ale jak sb zwalisz to zostaje tylko potrzeba bycia kochanym i wgl
xd
hmmm no bo u mnie libido nie jest jakimś problemem tzn morze trch tak powiedzmy
generalnie walenie nie pomaga na potrzebę bycia kochanym, masz rację.
tylko na hehe chcice
ehhhh a mnie samotność zabija xddd
w sensie no trch samotności i pobycia ze sb też bym potrzebował wiadomix, ba nawet miałem okazję się przekonać że spędzanie z kimś każdej chwili przez kilka dni z rzędu morze być lekko męczące, no ale jeśli miałbym wybierać pomiędzy tą piękną miłością/związkiem a samotnością to nie zastanawiałbym się nawet przez sekundę
@Oppaiconnoisseur:
@Oppaiconnoisseur: