Aktywne Wpisy

Kenjiy +6
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie

scamp +491
Hej, jakiś czas temu pokazywałem wam mój projekt odtworzenia stacji kolejowej w Unreal Engine. A dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt finalny. Zapraszam na Youtube! O tutaj!
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
źródło: lomnica_2k_logo_mh_001
Pobierz

Mireczki, planuję zacząć zabawę z Android studio..
Chciałbym stworzyć jakiś konwerter miar/jednostek itp. itd... pytanie, skąd wziąć jakiś poradnik, czy cokolwiek?
@matorcz: @Lenii33: dziękuję :) jakbyście coś znaleźli przypadkowo na temat konwertowania jednostek w Android studio, to byłbym mega wdzięczny..
napisałem aplikację a Android studio i po odpaleniu jej w emulatorze, nie widzę jej w menu..
natomiast widzę aplikację z zajęć (kalkulator BMI) ktoś podpowie o co chodzi ( coś mi się wydaje, że coś poknociłem z mainactivity)
Zanim zaczniesz cokolwiek robić w androidzie polecam ogarnąć przynajmniej podstawy Javy bo bez tego nic nie zrobisz a jak już coś zrobisz to nie będziesz wiedział czego tak to działa.
Ten kurs jest darmowy na udemy: https://www.udemy.com/java-tutorial/learn/v4/overview
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj wrzucam kod przykładowej bazy :)
package com.example.ghost.jednostki;
import java.util.ArrayList;
import java.util.List;
import android.content.ContentValues;
import android.content.Context;
import android.database.Cursor;
import android.database.sqlite.SQLiteDatabase;
import android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper;
public class DBhelper extends SQLiteOpenHelper {