Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +146
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
źródło: temp_file2449235845402493908
Pobierz
rozowyslonikx +185
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jakieś chętne kandydatki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mamy też zdjęcia, ale nie zostaną opublikowane bez zgody uczestnika :)
Proszę zgłaszać się pod postem w komentarzach.
Jeśli nie wiecie o co chodzi i chcecie zgłosić się do programu przeczytajcie TEN POST
#mirekszukazony #rolnikszukazony #zwiazki #ogloszenie #wykopowezabawy #zapraszamy #podajdalej #milosc #ogloszenie #takietam #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #zwiazki #szczecin
źródło: comment_EZKcgq2LAIYxuTeRJewef2sxL9Sfs1xL.jpg
Pobierz@stolec_prawdy: Dyskryminacja :)
@kopek: ?
@worldmaster: Widzowie 8.1/10 i krytycy 88/100 muszą się mylić (metacritic).
Ale przyzwyczaiłem się. Gomorra ma 12/10 a wg mnie jest odpustowa i dałbym maks 4/10. Kilka innych przykładów też mogę podać ale nie ma sensu.