Aktywne Wpisy
StaryWedrowiec +36
Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
retropedro666 +27
Gra o Tron, Stranger Things czy Westworld więc to pokazuje, że jury nie kierowało się ani popularnością ani krytyką tylko czymś odrealnionym społecznie. Mnie kupuje Churchill [Johna Lithgowa zawsze uwielbiałem] ale całość w porównaniu z pozostałymi nominacjami raczej na ZG nie zasługuje.
La La Land nie widziałem, ale że mjuzikale to domena kobiet, gejów i hindusów to pewnie
xDDD, to zwykle popcorniaki do zabicia czasu, nie zasluzyly na zadne nagrody, z tej trojki najjasniejsza gwiazda jest stranger things bo potrafi wzbudzic odbrobine nostalgii, taki serialik w formie starych filmow spod szyldu kina nowej przygody, ale gra o tron, westworld, bambo prosba, scenariusze tych dziel kupy sie nie trzymaja, kpia z widza, a postacie to klisza na kliszy
xD