Aktywne Wpisy

Goronco +137

anonanonimowy321 +30
Kiedyś pracowałem z taką jakby to się wydawało idealną szarą myszką.
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie

Jestem zdania że:
Komentarz usunięty przez autora
Moim zdaniem narkotyki powinny być zdepenalizowane i zdekryminalizowane (na wzór Portugalii np.) ale nie legalne sensus stricto. Tylko w takim wypadku leczenie uzależnionych nie powinno być finansowane przez państwo. A co do broni to trudna sprawa, w USA mają długą historię obycia z bronią, u nas tego nie ma i skończyłoby się to źle. Broń powinna być dostępna za zezwoleniem.
@Foliarz: Powinny być jak najbardziej legalne, ale to nie musi oznaczać dowolnego i nieograniczonego handlu. Handel powinien być koncesjonowany i ograniczony, podobnie jak obecnie handel lekami.