Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Hehe, nie sądziłem, że jebnie 100 plusów XD a tu prawie 300
Z racji tego wrzucam jakże moją super rakową (rapową) piosenkę nagraną.. hm... jak miałem z 15-17 lat
Cała historia zaczęła się od tego, że jakiś sebix nagrał dla swojej karyny piosenkę na osiedlu. Każdy się nią zachwycał, ale była tak z-----a i gówniania, że jak powiedziałem co o niej sądzę to ktoś powiedział... "yhy nagraj lepszooo"
No i w sumie tak pomyślałem. A c--j nagram dla swojej dziewczyny XD
Nagrywana była w szafie u kolegi XD i w sumie nie znałem się jeszcze wtedy na #tworzeniemuzyki
A najlepsze jest to, że usunąłem to dawno z wrzuty, a jakiś śmieszek pobrał wcześniej i wrzucił drugi raz XD
Ni c--j nie da się tego usunąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://sicu.wrzuta.pl/audio/4mFnjoucnVv/sicu_-_na_zawsze_pozostaniesz
#bekazrapsow #heheszki #gownowpis #muzyka
Wołam:
@Damianowski: będziesz sławny
Komentarz usunięty przez autora
@Damianowski: Już nikt więcej nie usłyszy twoich rapsów, bo wrzuta już nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MonitoringMediow: