Aktywne Wpisy
Wrrronika +4
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +32
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
co rano 5 minut spaceru by taki zwyrodnialec nasral swoim torturowanym w izolatce psem na czyjs chodnik czy pod okno sasiadow i jest cacy.
mieszkam pod lasem - tutejsze zdrowe psy potrafia raczej ze smakiem wszamac dzika na podwieczorek. nie trabi sie na nie bo w odwecie moga odgryzc zderzak a gdyby je puscic wolno na sylwestra to zaczna aportowac achtungi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#psy #gorzkiezale #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
xD mam małego psa, kundla ze wsi, ma 10 lat i jak widze bardzo mu się podoba takie życie ma co chce, czasem biega na spacerze i w domu
@BrzydkiBurak: znaczy się jak ktoś mieszka w bloku to nie może mieć psa, bo to "znęcanie się"? Żenadłem motzno...
@BrzydkiBurak: Beka, dziki mają takie śmieszne ząbki i jak nie rzucą się na jednego całą gromadą to raczej dziki je rozszarpią a nie odwrotnie. Wiele psów sąsiad stracił właśnie przez dziki, psów, które chciały posmakować dziczyzny.
Napisales post tak, jakby wszyscy posiadacze psow chcieli zabronoc fajerwerkow, natomiast ja i wielu ludzi ktorych spotykam na spacerach przygotowuje pupilowi miejsce w najcichssym miejacu domu, swojego rodzaju dzwiekoszczelny bunkier, lub jezdza do veta po jakies tam ziolowe piguly uspokajajace. Natomiast nikt nie pisze jakis gownopostow na wykppie o tym, zeby zakazywac fajerwerkow.
Ty robisz to, tylko ze w
@wytrzzeszcz: wygrałeś internet